Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz Infinity70 #14616 üzenetére
Rögzítőt kell venned, sd kártyára ne rögzíts 0-24ben! 1TB Wd Purple!
-
jézusom
addikt
válasz Infinity70 #14613 üzenetére
Így nem. A mozgásra rögzÍtés hidegen hagy, tessék 0/24-ben rögziteni.
A legjobb amit tehetsz, hogy veszel egy 4-5 megapixeles kamerát varifokális objektivvel, és beállÍtod amire kell, igy lesz minden pixel ott ahol kell, és nem feleslegeen oldalra.
Most mondhatnám, hogy vegyél 12 megapixelest az elég részletes lenne, de nem tudom mennyire vagy eleresztve. A 4 Mpixelessek elég jó árúak. Ha kevés az infra, ez majd kiderül, akkor veszel infravetőt is. -
jézusom
addikt
válasz Infinity70 #14607 üzenetére
És áram lesz a kamerának?
A wifi fészbúkozni jó, nem kamerának.
Azt hogy melyik rögzÍt megbÍzhatóan mozgásra, ez beállÍtás egyrészt, másrészt pedig majd kiderül. Én mindenhol folyamatosan rögzÍtek, egy hét alatt csak kiderül, ha történik valami, aztán visszanézem. Ha nem akarsz rögzÍtőt, csak sd kártyát, akkor más, de ebben nem tudok segÍteni, egyik kamerámban se használok sd-t- -
jézusom
addikt
válasz Infinity70 #14591 üzenetére
A szÍnes kép lehet, ha starvises chip van benne, vagy valami hasonló jó érzékenyégű, nem nagy kaland, de nem biztos, hogy szebb, mint a ff... Nekem is van ilyen videosec márkában. Inkább legyen ff, de ha jó infrája van, vagy veszel infravetőt, na az igen, ott jó lesz a kép.
Én személy szerintem azért nem ajánlottam semmit, mert wifis kamerát nem fogok.
Nekem ugyan van wifis kamerám, de kábellel használom, nem akartam wifiset, csak ez volt.Nem lehet felismerni ki van a képen erre nem tudok mit mondani, ezer dologtól függ, senki nem tudja ezt távgyógyÍtani. Tessék leirni legalább milyen távolról nézed az embert, ahhoz kell látószöget meg felbontást kalkulálni.
-
Janos250
őstag
válasz Infinity70 #14591 üzenetére
Hogy éjszaka infra fénynél is színes legyen, olyat tényleg elég nehéz találni a fizika törvényei miatt.
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Infinity70
tag
válasz Infinity70 #14567 üzenetére
Sziasztok !
Ilyen nehéz ilyet találni ,hogy nincs ajánlat ?Huawei P40 Pro
-
senior tag
válasz Infinity70 #14367 üzenetére
A banggood-os leírásban nem látni, hogy PoE-t tud-e, vagy csak külső tápról megy. Ha ezen túllendülsz és a kamerának adsz tápot valahogy, akkor még azt kellene megnézni, hogy alapból a kamera DHCP-n van-e, vagy van valami gyárilag beállított IP címe. Ha DHCP-s, akkor gyakorlatilag rákötöd a belső hálózatodra kanóccal, és fog kapni a routeredtől IP-t (tételezzük fel, hogy a routeredben aktív a DHCP kiszolgáló), és ezen az IP-n eléred a kamera webes felületét.
Ha fix IP-s, akkor egy PC-t, vagy notit kézzel ráállítasz ugyanarra a subnetre, amibe a kamera IP címe van (pl. ha a kamera IP címe 192.168.0.1, akkor a gépen kézzel beállítod a 192.168.0.10-et, netmask 99,9%, hogy 255.255.255.0), és egy UTP kábellel összekötöd a gépet és a kamerát, ez után szintén eléred a kamera webes felületét, és ott bekonfigolod, ahogy neked kell.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest