Új hozzászólás Aktív témák

  • Galahed

    senior tag

    válasz oleee #56039 üzenetére

    Ezek közül a Gorenje -t választanám, Megbizhatóbnak tartom. Vettem a fáradtságot végigjártam az üzleteket, az MM-ben ott voltak egymás mellett a készülékek, ez aklapján döntöttem a Gorenke mellett. Persze volt ott Aeg, Bosch, Neff -ez mondjuk nagy csalódás volt, legalábis ahogy beharangozták, hogy mekkora pémium), stb stb. A kiállitott gépek közül a Gorenje tünt a legmegfelelőbbnek számunkra. pl helykinálat, funkció, tudás, mosás hossz, felhasznált víz, teritékek száma stb figyelembe véve. Megvettem a tudatos vásárlók tesztjét is ebben a témakörben, igy viszonylag felkészülten vágtam bele a vásárlásba.

    Jelzem, én nem keskenyet vettem, (Te azokat linkelted be) Igy egy picit drágábbat a Gorenje 6166-ost vettem/rendeltem akciósan. (éppen kupon napok voltak a hétvégén az MMben.)
    A jótállás a Gorenje-re 3 év gyári, vehető hozzá kiegészítés 5 évre. (ami egyébként jól működik (nem a MédiaMarkt-os van) nálam az LG mosógépnél volt rá szükség)

    Ha jól tudom akkor a 7 éves gari csak akkor működik bizonyos cégnél, ha évente beviszed a telephelyükre, vagy közel 10ezerért kijönnek megnézni....

Új hozzászólás Aktív témák