Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz seger #62839 üzenetére

    A lap mindig kevésbé meleg, mint az edény, mert az edény melegíti vissza a lapot. Ha zsírban/olajban sütsz, papírtörlővel letakarhatod az egész lapot (az edény alatt is), így a kifröcsögő zsiradékot csak le kell törölni. Ha nincs rajta semmi vagy nem mágnesezhető az alja, esetleg nem elég nagy (kanál, villa, stb.), ami rajta van, nem tudod bekapcsolni, magától nem melegszik fel. Így sem maga a zóna, sem bármi, ami rajta van, véletlenszerűen nem okozhat égési sérülést. Ez nem mellékes, ha van kisgyerek a családban. Az edény elhelyezése is érdekes, mert ha nem teljesen feded le a zónát, akkor nem az összes tekercs dolgozik alatta. Mivel az edény maga melegszik, azon kívül, amennyit a lapnak visszaad, nincs hőveszteség.
    A gyorsaságról: nem rég még French-press kávét ittam, ahhoz minden reggel forraltam 7-6 dl vizet. A víz már forrt, de sem az edény füle, sem a fedőé nemhogy nem égette a kezem, de még csak nem is melegedett át.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák