Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    X240 / X250 dupla akku kérdés jön.

    Adott egy pár éve vett X240, aminek az alaplapja valószínűleg feladta a küzdelmet. Konkrétan nem hajlandó bekapcsolni sem akku nélkül, sem külső akkuval, sem külső és belső akkuval sem.

    Az alaplapot kicseréltem egy X250-ére, az csak a belső akkuval nem hajlandó bekapcsolni (hogy pontosan legyünk, az első alkalommal hajlandó volt, azután viszont nem, ha benne van a belső akku). A külső akkuval gond nélkül működik, de az csak 3 cellás önmagában.

    Mind a belső, mind a külső akku gyári Lenovo cucc. A BIOS/UEFI mindkét alaplap esetében frissítve volt az utolsó kiadott verzióra, de kb. mindegy is volt, mert nem oldotta meg a problémát.

    Van erre bármi értelmes megoldás, hogy hajlandó legyen normálisan kezelni a belső akkut az X240, X250? Lehetséges-e, hogy annak ellenére hibás a belső akku, hogy első alkalommal elindult vele az X250 alaplap és normálisan látta/lekezelte?

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák