Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Nos, valakinek nincs Ultrabase dokkolóba való - eladó - dvd írója? (x200-hoz, tehát sata és 9,5 mm magas kellene, lehetőség szerint kis áramfelvételű...)

    Ugyanis csak szétszedtem a Lenovo külső házas dvd írómat, hogy kipróbáljam a dokkolóban. Levettem az előlapját is, így már be tudtam tolni a dokkolóba, bár eléggé passzentosan ment bele. Azonban nem kapott elég feszt, nem látta semmi sem (Linux, win, ill. eszközkezelő). A dokkolóból való kivétele már érdekesebb volt, ugyanis kézzel nem tudtam kiszedni a passzentos mérete miatt, kézzel sehol nem tudtam megfogni, hogy kihúzzam, ezért szó szerint egy vékony, hegyes kombinált fogó lett a megoldás :)

    Ekkor megnéztem alaposabban is az írót, nem is csodálkozom, hogy nem ment rendesen y usb-vel sem, ugyanis a címkéjén (matshita v. matsushita, típusra nem emlékszem,de talán uj-890, v.892) 5V 1,5A!!! szerepel :W

    Csak tudnám, hogy gyárilag a Lenovo miért ilyen eszközt pakolt bele, nehogy lehessen használni külső adapter nélkül. (azaz alkalmanként korábban működött a külső adapter nélkül, de legtöbbször az elégtelen fesz. miatt hol eltűnt, hol megjelent az OS alatt).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák