Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz sutszi #76588 üzenetére

    Bővebben a topikjában találhatsz leírást, kérdést, segítséget[link], mert igen van neki! Így csak dióhéjban itt!
    T500-al nagyon egyszerű volt, csak a switchable graphics-ot kell tiltani biosban, integráltat hagyni egyedül, utána meg kell várni, hogy a rendszer felálljon, expresscardba bele kell tenni az e-gpu rendszert, elindítani a külső kártyát, monitor villan egyet és már érzékelte is az e-gpu-t driver telepít és használ.
    Ennyit kellett tenni T500-nál, a topikban vannak akik T430-al is használják egy gtx 760-al nagy megelégedéssel.
    Nálam, a gépem nem fiatal volta miatt, max gtx 560ti mehet a proci mellé, én egy gtx 460-al használom, meg egy azzal megegyező quadrom van(mellettük ott van már egy precision m4600-am is). A teljesítmény 85-90%-os, ez az express card átvitelének a hátránya, ennyit tud.
    Stabilnak teljesen stabil, csak nvidia kártyával lehet a belső képernyőt használni, amd kártyával nem az csak külső monitorral működik.
    Thinkpadoknál és Dell notiknál nem nagyon problémás a beüzemelés, persze ezt azért nem mondanám 100%-ra, de átlagban ok a dolog.
    Én ezt használom ettől a gyártótól[link] forrasztott változat biztosabb mint az hdmi.
    Másik gyártó[link]jóval olcsóbb, viszont itt a régebbi változatok elég labilis működést produkálnak, gdc 5.0-tól lefelé.

    Köszi Peet91 már váltottam, pontosan az általad ajánlott típusra kabooom egy gép :DDD így nemsokára a T500-tól megválok, szépen rendbe teszem aztán menet apróra.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák