Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Legyes #3655 üzenetére

    Én simán tudtam egyszerre 5-6 megnyitott lapon böngészni a Wintel W8-asokon, amiket próbáltam. Emellett Plex Media Szervert futtattam rajtuk, amihez szintén egy ilyen kis wines mini PC a legolcsóbb megoldás. Transzkódoláshoz persze kevés a CPU, de nem is akartam ilyesmire használni. Szóval - win 10 alatt - futott a vírusirtó, pár rendszerdiagnosztikai program, a TC, zenét hallgattam, seedelt néhány torrentet, vígan ment rajta a PMS és még böngészni is tudtam - mutass ilyesmit eu raktárból vagy itthonról, kiszállítva 90 USD-ért vagy 26 ezer HUF-ért! Az Office-os feladatokra pedig végképp nem kevés, sőt!

    Csak azért nincs ilyen masinám most is, mert a Gearbest 2-szer egymás után törölte a Beelink Z83-as megrendelésemet, és közben berendeltem egy akciós Zyxel NAS520-ast az edigitaltól 30 ezerért és most utóbbin fut a PMS.

    Ha lenne 30 ezer Ft környékén olyan, amiben van natív sata csati (+ hely egy noti vinyónak) és gigabites LAN, akkor már venném is meg!

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP mini PC, Lenovo 40A1 dokkoló, dual protocol m.2 ssd ház, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey)

Új hozzászólás Aktív témák