-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
válasz
totya1980
üzenetére
Amikkel játszom 60 fps köré nem kell magas órajel. Mire meglesz egy 144Hz-s monitorra a keretem, addigra már lecserélem ezt a gépet is (3-4 év)
Nincs nagyon alternatívám, szeretném a félkonfigot 100 alatt kihozni és ennek az "alacsony" órajel az ára. 2600K-s konfigot lehetne kihozni ennyiből, de nem vágyom vissza a 4 mag / 8 szálra.
Mindig lehet feljebb vágyakozni, főleg mai néhány érdekes CPU igényű játék mellett, anno az 5GHz-n futó X5675-mel is CPU limitem volt pár helyen 1080p-ben egy húzott 7970 Crossfire mellett, más kérdés, hogy 120fps helyett "csak" 108 volt az átlag és a minimum fps is hasonlóan állt fel.
Legalább nem kell drága CPU hűtőt vennem, mert nem lehet tuningolni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyár végéig szeretném, ha összeállna nagyjából, addigra csak akad pár jó ajánlat.
-
ricshard444
veterán
válasz
totya1980
üzenetére
Szóval addig kell vadászni, míg nem esik be valami jó ajánlat, mert a mostani árak eléggé fel vannak lőve.
Nyáron jól láttam akkor a 30.000 Ft-s alaplapot, ezért is nézem elsődlegesen ezt a platformot, mert korrekt áron erős rendszer rakható össze. 8 magon 3GHz a Turbo igaz?
-
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Új rendszer építése elött állok, viszont a keret behatárolt, mert már nem költök sokat gépre.
Az X58-t meguntam nagyon és szegényke már régi is, az alaplapok pedig drágák hozzá. Eddig X5675 és 50-s Xeon-m volt, 4000Mhz körül használtam őket.
E5 2670 Xeon-t néztem 20-30.000-ért és kellene mellé egy X79 lap, a kérdés, hogy mi az az ár, ami jónak számít aprón egy ilyen lapért? Jelenleg 50 alatt nincs. Illetve BCLK-val minimálisan húzható lenne a processzor, hogy legalább fix 3.2-3.3 körül/fölött pörögjön az összes mag?
Ricsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rup1u5