Új hozzászólás Aktív témák

  • norkov84

    tag

    válasz Bazsee71 #117100 üzenetére

    Nekem a videóból az jött le (de most beleolvastam a cikkbe is), hogy ők máshogy értelmezik a pangót. Igazából őrlés után amit ki tudsz belőle szedni, szétszerelés/ecsetelés segítségével. Pedig írja, hogy meg kell különböztetni a belső holttérben maradót (ami kiül a falra és "marad"), ill. a "folyamatosan cserélendőt". De mennyiség szintjén már nem bontja így ketté.

    Ismételhetőség alatt pedig azt érti, hogy simán csak járatja a motort tovább, miután nincs már értelmezhető őrlési hang. Ergo semmi ráindítás/pofozás/mozgatás/ecsetelés. Így ha kicsit is sztatikus az őrlemény, akkor előfordul, hogy 1-1 nagyobb "gombóc" bent marad, majd egyszer csak kijön, ergo a kapott mennyiség +/- több grammal ingadozhat.

    Nem tudom, hány kg-ot futtattak át rajta, mert az elején meg a sztatikusságról ír, hogy az majd kb. száz adag őrlése után csökkenni fog (ami még mindig csak~2kg). És a lényeg, hogy jövő időben fogalmaz, szóval nem tudom, lehet még nem járatta be. Bár az első próbákat még nyáron csinálták, szóval bő fél éve náluk volt az örlő...

    Egyébként a mostanában nálad lévő őrlőkhöz képest (pl. Fio AG, Forte...) egyelőre hogyan muzsikál ízben?

Új hozzászólás Aktív témák