Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery0505

    tag

    válasz RetepNyaraB #119131 üzenetére

    Hát, erre nem vennék mérget, hogy kitolja a vizet, ha szárazon járatjuk a pumpát, de elképzelhető. De a pumpának nem jó az biztos, szétverődik ha szárazon jár. Nem kulcs kell hozzá amúgy, hanem vízpumpa fogó. Ez egy hosszú nyelű fogó, aminek állítható a pofa-szélessége, és ezzel meg lehet fogni a kis hengeres tartályt. Ahogy Iatti is írja, a fogóval megindítod, és kézzel simán kitekerhető, és kiönthető a víz. Majd kézzel vissza, és fogóval meghúzod.

    Zolnagy: Hát, lehet hogy segítene, ha beépítenél neki egy tágulásit, bár nem tudom Robeesz szeretné-e. :) De az biztos, hogy segítene, nekem is sokkal finomabban épült fel a nyomás, miután Fragola beépítette a tágulási tartályt.

    Robeesz: Mondjuk a VST kosárral nekem is néha szokott spriccelni, ha nem úgy sikerül az előkészítés. Ha vizes a pogi, akkor növeld a mennyiséget. Tesómnak úgy tanították a suliban, hogy púposra kell tölteni az őrleménnyel a kosarat, majd egy ecset nyelét ráfektetve kis húzásokkal le kell simítani, és a felesleget eldobni. 2x a 2/3-ról a másik széléig, és 2x a széltől-szélig oszlatod az őrleményt, majd a felesleget lehúzod. De nem többször, mert akkor már tömöríted. Ekkor ideális a mennyiséged, majd ezt tömöríted 10kg erővel.

    [ Szerkesztve ]

    "Failure is always an option." Adam Savage

Új hozzászólás Aktív témák