Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz DG790401 #123303 üzenetére

    Nincs lehetőség flow control beépítésre. Így félkarú óriás, rengeteg pénzért. Nekem.

    Sokat töprengtem a napokban felvetődött géppark kérdésen és sok megoldás jött a fejemben, majd vetettem el sorra. Dobjam a gandzsát és vegyek robot, de akkor már a Mazzer is off a maga rengeteg fine-t termelő késével és mi legyen helyette, ami nem egy autó ára. Az E61-ről is kiderült, hogy valójában zsákutca, nameg a roto sem az igazi bizony.

    Aztán ma reggel bebaszott a felismerés, hogy ha nem vagyok itthon, az asszony már a GC-vel sem főz inkább semmit, mert látja mennyit szarakodom minden lövéssel (ami nem teljesen igaz, ha geek szempontból nézzük, de hát tagadhatatlanul nem egy kapszula, vagy automata szintje) és teljesen elgyávult érzelmileg. Namost akkor eresszek rá szegényre egy szopáshalom (workflow hegyek, erről nem vitázom senkivel) dugattyúsat, ráadásul akkor még nem beszéltünk a teljesen megoldatlan tejesital kérdésről, miközben ő és az esetleges vendégek 90%-a kizárólag azt kér?
    Nem. Marad a mezítlábas, elavult olasz paraszt és ha nyerek a lottón, akkor jön egy fullos E61 rotó, amivel bárki kényelmesen tud tejet gőzölni, ha pedig megnyomod a gombját, vudu és döglött macska lóbálás nélkül ad egy jó kis kávét, akár tízszer egymás után. És lehet vele baszódni is, ha szeretnék, de nem muszáj. Uff. :B

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák