-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz Parci #129178 üzenetére
Ha olyan a késprofil, akkor szükséges. Lagom P64 brew késsel például hiába tud lisztet, az már nem jó. 0,5 alatt általában keseredik. Ezért zenél vele minden, aminek jó a 0,6-0,7, például etióp kavek. Kaptam most tippet orvostechnikai papírra, amivel elvileg egy egész fokozatot tudok durvítani, ami nagyon-nagyon báró lenne.
Filter álláson pedig rendkívül jó, ott meg pont az a szuper benne, hogy szuperfinom álláson se keseredik, nem szárít. Ez meg már csak az én hülyeségem, hogy presszózni akarok ilyen profillal. Volt olyan, hogy véletlen AP Gagné álláson maradt (1,5). Robottal szinte a kar tomegetol csöpögött le, az egyik legjobb kávé volt abból a zacsiból
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen