-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát, nekem ez sok. ezt írod:
"1 csepp víz jelentősen csökkenti a statikus problémát, ettől a szemek egyenletesebben őrlődnek(nem pattognak, tapadnak fel a falra olyan nagy mértékben, mint nélküle), amiből egyenesen következik a jobb kioldódás, ami ízben is megjelenik."
a statikus töltést darálás alatt kapja meg az őrlemény, nem a babok tapadnak fel a garat falára őrlés előtt. akkor meg már mindegy, kényelmi kérdés lesöprésileg, a szemcseméreten nem változtat. próbáltam, a világon semmit sem változtatott, én betettem az ezotéria kategóriába, azzal a kikötéssel, hogy persze nem próbáltam egy csomó darálóval, csak a sajátommal. a durvábbra állítás természetesen változtat az ízen, de azt egy csepp víz nélkül is meg tudod tenni.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)