Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    válasz fragola.6035 #39021 üzenetére

    Well, a gagyi mindig veszelyes lehet. A femszovesu gagyi meg fokozottan. A tisztesseges femszovesunel meg nincs jobb egy bojler kozeleben. Eztet nehez vitatni. Azert femszovesu, hogy biztonsagosabb legyen.

    Az objektiv velemeny tobb forrasbol taplalkozik. Kb 8 cnc-s ceggel targyaltam, akik kozul szinte mindegyik osszevonta a szemoldoket anno, amikor az ajanlatkeresek mentek. A porkolouzem egy cnc-maros ceg galeriajan uzemel tortenetesen. Sajnos csak maro :-(. Nagy cnc esztergajuk nincs nekik. Ezert nem ok sorozatgyartanak nekem. Nem ertek hozza, de van tapasztalatom rola. Kozvetlen a polirozas reven.

    Fragola. Egy sor dologban nem ertunk egyet. Felolem hulyesegnek is tarthatod, amiket en irok. Amig azonban nem cafolod/nem tudod megcafolni addig ertelmetlen valamit ketsegbe vonni. A Magad modjan, meg inkabb sajat Magad minositsd, es mindenki mast megkimelhetned a rusztikus szohasznalatodtol.

    @ronin rajtam meg nem mutatkoznak a tulzott kavefogyasztas karos mellekhatasai (lehet, h egyesek ezt maskent latjak :-)). A rak (annak bizonyos fajtai) es a kavefogyasztas osszefuggeserol konkretan pont az ellenkezojet olvastam (szamos helyen).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák