Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Blasius0704 #97266 üzenetére

    Kozben rajottem erre is. Bar a lefolyas sebessege meg mindig valtozo, ahany fele kave, annyi fele orlesi finomsag. Ezekre kell meg raereznem szvsz, mert az elozo kave alig akart lejonni 9 -esen, a most bontott meg szepen folyik, tan meg tul gyorsan. Mi a standard idealis fozesi ido egy espressora, mondjuk masodpercben?
    A reggeli ket fozesem nagyon jol sikerult, szerintem. :B Kicsit gyorsabb volt, de lehet pont igy a jo.
    Erdemes pre-infuse -t adni neki lefozes elott? Mondjuk a sima cseszes gombbal, ami most 1s -ig nyom neki vizet, erre pont jo lenne. A masik gepem mindig ad neki, majd olyan 8s -et var, mig elkezdi nyomni.

    A tejekkel vigyaznom kell, mert szigoru dietan vagyok. A Tescoban, Aldiban egyebkent kaphato farm tej, meg ott uszik a tejszin a tetejen. Jersey vagy Graham's milk, az nem jo? Most sima Coop -os van.

    A linkelt 200degs liverpooli coffee shop -ban jartam mar, nagyon jo hely. :) Nem tudtam, hogy adnak el kavet, es van rovid barista course -usuk, es meg nem is draga. Mondjuk az alapokkal tisztaban vagyok, de egy ilyen Basic es Intermediate barista -ra elmennek, £160 nem nagy penz, ha tenyleg er valamit a 2 *3 ora. :U

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák