-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Nekem sem. A pörkölés javítja a kávé minőségét (ezért pörkölik). Pörkölés szempontjából az újhullámos kávék alul vannak pörkölve - jelentsen ez a szó bármit is. Élek a gyanúval, hogy egy-egy kiváló olasz brand által csomagolt kávé átment néhány - újhullámos pörkölő előtt ismeretlen - eljáráson, minek köszönhetően stabilabb lett. Viszont ahogy én látom, az újhullámosok is fejlődnek. Lehet, hogy rájöttek pár dologra, amivel meg lehet hosszabbítani az agonizációs időt.
Az idő ellen sajnos nincsen orvosság. Lehet trükközni, egyes kávék (a robusták pl. eléggé) jól bírják az idő múlását, de jobb betartani náhány kezelési szabályt, amivel elejét tudjuk venni a gyors öregedésnek."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
paljoc
tag
Logikus vagy sem, én csak azt mondom, az ügy szempontjából nem látom az összefüggést a zöld kávé hónapokig tartó tárolási lehetősége, meg a pörköltek öregedésének vizsgálata között, én továbbra is külön kezelném ezt a két kérdést. Mindemellett magam is azt gondolom, legjobb dolog amit lehet tenni miután kinyílt egy akár védőgázas, akár egy simán lezárt kávészacsi, hogy mihamarabb megissza az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest