Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #133006 üzenetére

    Nekem az elixir 5 fékkarjai lötyögtek nagyon, zavaró is volt terepen, én úgy oldottam meg hogy két feszes befőttes gumit raktam a fékkar belső részére, ami a kormányhoz feszítette. Ez nem befolyásolt semmit, viszont pont annyira megfeszítette a karokat hogy ne lötyögjön többé. A befőttes gumit idővel gumírozott zsinórra cseréltem, ami fekete, és onnantól nem is veszi észre senki, beleértve téged sem, hogy hackvelve van :Y

    (#133005) Hasaggymeg
    Lehet én is tovább kellene kísérletezzek, de már annyi modellt kipróbáltam és egy sem volt különösebben jó 50km után.
    Amit linkeltél megpróbáltam volna, de az árát, látva, és hogy milyen randán néz ki az általad linkelt képen az a fényes fekete közép rész, tuti felejtős + az ezüst pálcák sem mutatnak túl jól. [itt] jól mutat, de gondolom csak a stúdió körülmények miatt.

    Nekem amúgy ilyen van Selle Italia Q-Bik Flow , kemény mint a kő, minimális szivacs van rajta. 21 euró volt, mikor még nem ilyen horror áron számolták. Én azért vettem meg mert nagyon sok pozitív értékelés volt róla az oldalon. Senkinek nem ajánlom, szerintem rövid és hosszú távon is kényelmetlen.

    Volt ilyen SQlab 611 Active TiTube nyergem is, ami drágább újonnan mint az első bringám volt :)), na ezen 10km-t nem bírtam ülni, hiába olvastam végig a csoda weboldalukon a csoda technológiát, amit belepakoltak, gondoltam ez majd stimulálja az agyam hogy elhigyje hogy ez hű de milyen profi cucc. Talán 50 éves koromra én is találok egy nyerget, amivel el lehet menni egy százast, komolyabb fájdalmak nélkül.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák