Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz bringasisti #178463 üzenetére

    (#178463) bringasisti : Köszi, épp, hogy nem áll lejjebb a sarkam, csak a linkelt cikkben pont ezt ajánlották, ami nekem természetellenesnek tűnt.

    (#178464) ZolkoW: nem kompenzálok, nem is áll fent. Épp azt próbáltam leírni (ezek szerint nem sikerült túl jól :DDD), hogy a linkelt cikkben ezt javasolják, de nekem nagyon nincs úgy a lábam. De akkor nem is nagy baj.

    (#178467) xy.zsolt: akkor eszemben sem lesz lesüllyeszteni a bokámat. Hál' istennek, úgysem tűnt túl kényelmesnek. Köszönöma tippeket, akkor majd rápróbálok. Amúgy egyetértek veled, hogyha nem húzom, akkor nincs sok értelme a becsatolásnak. Még a stoplit kell majd kicsit igazgatnom, mert szombat óta eléggé érzem a térdem.

    (#178469) 6030D: öhmm, akkor mégis kell a sarkat lefelé is mozgatni? :U Akkor a linkelt cikket el lehet kb fogadni? Köszi, infó eltárolva. A montis hasonlat szerintem nagyon szemléletes (szoktam is tapasztalni, igaz ott platformpedálom van, és marad is :) ).
    Hát igen, görgőm az nincs (ilyen esetben van értelmes módja a helyes bokapozíció gyakorlásának?) . Múlt héten volt egy Elite egész jó áron a narancs apróhirdetési oldalon, gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de egyelőre még nem tudom elképzelni, hogy én azt élvezzem (mondjuk tavasszal még az outival is így voltam, aztán tessék :D ). De abban igazat adok neked, hogy ott lenne a legkönnyebb megtanulni, mert akkor csak arra kell figyelni.

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák