Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    Szeretnék kérni egy kis segítséget. Van egy ilyen Merida bringám: [link] , [link] , aminek az első tengelye átütős, és az én eddigi információimmal ellentétben nem az elterjedt 12x100as, hanem 15x100as. A hátsó kerék viszont gyorszáras (bár van olyan leírás ahol nem ezt írják, de a képeken jól látható), tehát ha jól gondolom 9x135 mm-es. :F Na ebbe a bringába szeretnék én egy új, kicsit könnyebb kerekszettet a gyári helyett, amit eddig néztem az a Fulcrum Racing 5 vagy 6 DB modell az adapterezhezoseg miatt (a hátsó simán átalakítható gyorszárassá). De az 12*100-as, ami ha jól gondolom nekem mégsem lesz jó, szóval a kérdés, hogy mivel szettben ilyet nem fogok találni, tud e valaki egyáltalán ajánlani 15*100-as tengely mérettel rendelkező első kereket és hozzá hasonló kinézetű (kb egy modell) megjelenésű hátsó kereket gyorszárral?
    Tárcsafékes (6 csavaros a legjobb, de a CL-t is megoldom), súlyban 1600-1700g környéke és árban is max 120-130k vagy 300-320 euró a pár. :R

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák