Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Speedy007 #235141 üzenetére

    Ne haragudj, hogy ezt írom, de ezért írtuk, hogy ne vegyél használt biciklit. Nálam azért is kizárt, mert tudom, hogy sokan nem vigyáznak úgy rá, ahogy én. Ezért van leverve a festék mindenhol. Nálam a bicikli patika, egyedül poros lehet csak mielőtt lemosom időnként, de mást nem látsz rajta.

    Jógogásos biciklik azért sem jók, mert szinte csak olyanok árulnak, akik kijárnak külföldre és hozzák be a lomizott biciklit, amit a német vagy osztrák kidob. Eleve gyanús, ha valaki több biciklit és alkatrészt árul, mint amit használna normál esetben. Ha trehány a dealer, akkor szerviz is elmarad, így fingja sincs milyen műszaki állapotban van. Ilyen lett a te KTM-ed is. Aki kicsit normálisabb eladó, az legalább használt jó állapotú alkatrészekkel pótolja, ami szar.

    Az a jó vétel, amikor egy valódi tulajdonos cserél biciklit is ezért adja el és nem harminc másikat árul futószalagon. Ez a bicikis karban is tartja a szeretett paripát, nem egy kifingott vackot árul. Nem fikázásként, de egy ilyen 10+ éves bicikli nem sokat ér manapság. Ennyi idő alatt rengeteget fejlődött az ipar. Ezért sem érdemes egy fillért kiadni érte. Ilyeneket 20-30ezer Forint körül árulnak mifelénk. 60 ezresért például egy jó állapotú RockRider 520-ast árultak vagy egy Merida Kalahari biciklit, ami jóval modernebb.

    15 éve még magnókazetta és VHS volt mégsem kéne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák