Új hozzászólás Aktív témák

  • jackbacsi87

    senior tag

    válasz ivana #75577 üzenetére

    Ilyesmiket linkelgethetnétek, épp oútit keresek. :C Bár Bernardi-ról nem hallottam.

    Mozgásvilág tesztnapra ha valaki jövőre tervezi, két ötlet:
    1. Egész napra menj! Reggel Győrben még futóversenyen voltam, MÁV meg sikeresen késett. Így is bőven a foglalási időm előtt odaértem, de bő 1órát vesztettem. Voltak gyártók, akiknél foglalni kellett, de volt jó pár akinél ott voltak a szabad bringák, csak vinni kellet. Országútira amúgy kevesebben voltak!
    2. MTB cipő! Oúti cipőt vittem, amivel a szerelőket is sikeresen megszívattam, (Amikor a cube ltd-re rakták fel a 105-ös pedált! :C ) meg magamat is.

    Ezeket foglaltam:
    Speci TARMAC EXPERT CARBon: Vezetett túra, 40perc, bringalandosok csinálták, nagyon jó fejek!Mentünk egy kört, volt benne egy sík hosszabb szakasz, meg egy tábla szerint 15%-os út is, aztán lehetett válogatni melyiket nézzük meg még egyszer. A gép iszonyat merev, nagyon bejött!

    Cube LTD RACE 2X BLACKLINE 29: Szintén vezetett, 40perces végig terepen. MTB-vel "komolyabban" pár hónapja kezdtem foglalkozni, 26-os trek 6300-at lőttem használtan. 29 sok mindenben jobb volt, egyedül a lejtős kanyargós résznél éreztem azt, hogy a trek-el talán gyorsabb lennék. Bár tök más a 2 bringa, de ez megszokás kérdése lehet, vagy ilyen helyzetben a 26 tényleg gyorsabb?

    rose x-lite cw: Csak odamentem, vittem, nem kellett foglalni. Jó gép, Mavic kerék sokat dobott rajta, de a Speci....

    Cube Attain: Elvileg vezetett túra, gyakorlatban saját magadat vezetted amerre akartad. Semmi extra, mondjuk szarul volt az egész belőve.

Új hozzászólás Aktív témák