Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz CaNNa3IS #76399 üzenetére

    Ez még csak egy kis ismerkedős kör volt, első terep próba ezzel a bringával.

    StLui: Azért a youtube butít a minőségen, ennél még jobb a nyers felvétel. Gopro 3 silver kamera, sajnos ebben sincs képstabilizátor. Sok múlik azon, hogy milyen jól van rögzítve. Ez egy Gopro chesty mellkaspánton van, jól meg kell húzni a pántot és akkor kevésbé rezeg.
    Illetve mint említette Crytec is, a kerékpáron is sok múlik, mert ha jók a telók értelemszerűen nem ráz úgy téged sem, meg a kamerát sem.

    Strezi: Igen, elég fasza idő volt. Az erdő is jól felszáradt, egy két helyen volt csak egy kis sár, de nem vészes. Majd legközelebb eljössz. :)

    Ez a gép iszonyat durva. Gondoltam, hogy jó lesz, de sokkal jobb mint az előző bringám a 29"-es fully. Iszonyat merev, ahova teszed ott marad, kinézel egy ösvényt, megmarkolod a kormányt, aztán ráereszted. A Pike RCT3 villa egy álom, nagyon magabiztos marad az irányítás nagyobb sebességnél is, nagyon érzékeny a csillapítása. Mondjuk erre számítottam, Enduro versenyek egyik legkedveltebb villája ez a típus. A lejtőző képességeim sokszorosa van ebben a bringában az biztos. És a 27,5"-ös méret is sokkal jobban tetszik mint a nagyobb kerék. A Magura MT4 fékektől féltem kicsit, de elég jól vizsgáztak. Nem melegedtek el, végig megmaradt a fékereje. Nekem sokkal jobban tetszett mint a Deore, pedig kb egy árkategória. A telók beállításával még játszani kell, mert sok mindent lehet rajtuk állítani, és lehet rajtuk még finomítani, de már így is egy tökély az egész cucc. Ami kicsit fura volt, úgy éreztem hogy a kisebb kerék és a nagyobb rugóút miatt néha kicsit közelebb került a pedál a földhöz alsó pozícióba, ezért beleverhet egy egy kiálló szikla ha nem figyel az ember, de ez csak megszokás kérdése.

    maximilian4: 1 hónap múlva megyek Svédországba, összejött egy bringás meló. Szóval már nem sokáig leszek itthon, de remélem rendbe jön a térded és mihamarabb nyeregbe pattansz. :)
    Egy kép a túráról:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák