Új hozzászólás Aktív témák

  • pittbaba

    aktív tag

    Sziasztok!

    Van itt egy debian wheezy disztribúció, net gateway, dhcp szerver. Minden tökéletesen működött egy évig, aztán bekaptam egy exploitot (100%on kergette a procit az iptables...), utána néztem a dolognak, megtaláltam a jelenséget fórumon, a leírások alapján kipucoltam mindent, az óta nem észleltem ilyesmit, viszont valami gond lehet még mindig az átirányítással, vagy a tűzfallal.
    Hibajelenségek: Csak a Chrome böngészőben ha elindítok egy letöltést, random helyen megáll, de van hogy többször elindítva letöltődik, teljesen random. Ez viszont minden gépen ami a hálózaton van (friss ropogós windows telepítésnél is). A port továbbítások mennek is meg nem is. Vannak nyitott portok amiken egyszerűen nem látok ki/be, pedig bárhol ha csekkolom akár open port checker online helyeken is, azt mondják a port nyitva van, az iptables -t nat -vnL szépen mutatja is.
    Flash-nél is vannak gondok, youtube pl a hálózaton nem hajlandó menni csak egyetlen egy gépen... :D
    Van egy kamera rendszerem a rögzítőre belső hálóról be tudok menni látom a képet, kintről nyitva van a port, még a DVR adatai is átjönnek, de a videó már nem. Olyan, mint ha csak kicsi csomagokat tudna továbbítani a GW utána viszont elfelejtené folytatni.

    Hol, mit csekkoljak, milyen logot kértek? :)
    iptables reset, upgrade volt már.
    Előre is köszi :R

    PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM

Új hozzászólás Aktív témák