Új hozzászólás Aktív témák

  • Lathronos

    őstag

    válasz erhas01 #36524 üzenetére

    Plank

    "A beállítási panelen: Volt olyan, ahol azt éreztem nincs is kész maga a beállítási panel." - Nem igazán értem ezzel mit szeretnél mondani.

    "Nem volt olyan lehetőség, hogy felül elhelyezés - Kell, nem kell választás hiányzott." - El lehet helyezni felül. Kattintasz jobb egérgombbal a horgony ikonon, Beállítások -> Elhelyezés: a legördülő menüben kiválasztod a pozíciót - lent, fent, jobb, bal. Ha az indítópultból kiszeded ahogy tegnap is leírtam, nem idul többet a rendszerrel. Egyébként ha fut is, bármikor kikapcsolható: jobb egérgomb a horgony ikonon -> Kilépés.

    A Cinnamon panelt ugyanígy tudod mozgatni: jobb egérgomb a panelen -> Panelbeállítások -> Panbel elrendezése: alul, felül.

    Hangok:

    Ha a hangerő ingadozik mp3 zenelejátszásnál, az nem a linux hibája, hanem a kódolásé. Van egy easyMP3Gain nevű szoftver a Hang és video menüpontban ami a hangerő egységesítésre szolgál. Használati útmutató.

    Hang beállítások az általános tevékenységekhez:

    Ez nem windows, itt nem lehet legjobb tudomásom szerint hangokat rendelni az eseményekhez, kivéve a ki-bejelentkezést

    Firefox Beállítások, szigorításaim:

    A Windowsos Firefoxban sincs beállítva a Rákérdezés a fájlok letöltési helyére opció, ezért nem módosítottam.

    Adatvédelem:

    Alapból mellékeltem Firefoxhoz a Ghostery kiterjesztést, ami aktiválva blokkol minden nyomkövetőt. Az előzmény törlése kijelentkezéskor opciót meg azért nem kapcsoltam be, mert valakinek az előzmények fontosak.

    Gyorsítótár korlátozása: 0MB
    - Ez érdekes, nálam a lassú 1999-es HDD-s gépnél, ha nem 0MB, akkor 20 - 30 lap körül lefagy a böngésző, Linux, Windows mindegy. - 20-30 megnyitott lapnál ne is csodálkozz. Nincs az a PC ami ne fagyna ki ekkora terheléstől.

    [ Szerkesztve ]

    Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733

Új hozzászólás Aktív témák