Új hozzászólás Aktív témák

  • ceia

    őstag

    májkimiki Kösz, és azt nem tudod véletlenül, hogy a Mint is így partícionál, mint a Pop, csinál recovery-t az is, vagy csak egyet magának és kész?

    ubyegon2 Oké, remélem, így van. Én ezt olvastam, valaki észrevette az aktivitást, és leírta. Akkor valószínűleg telepítéskor bejelölte a funkciót, mert nem figyelt oda, mit csinál.

    Keef_Lee Minden mást Win7-en fogok csinálni, kényelmesen, a jól megszokott programokkal. Linuxban az a normális, ami nem okoz problémát, szépen települ, és szépen működik, felesleges erőforrászabálás és kémtevékenység nélkül. Tehát pl. nem az Ubuntu.
    Vagy nem is a Zorin, az adatgyűjtése miatt sajnos az sem "normális", pedig mindent elkövettek, hogy különben nagyon is szimpatikussá tegyék, talán pont emiatt?
    Onnan nézd, hogy What information we collect and when! [link]

    berusbacsi Sokan dícsérik a Mintet, az első gondolatom éppen az volt. De a felülete számomra egy kicsit öreges. Talán azért, mert sokat olvasom, hogy a nagyszüleiknek is azt rakták fel, és jól elvannak vele. Ha nem ment állandóan, akkor még szóba jöhet, megpróbálhatom szebbé alakítani. Bár azt is olvastam, hogy pont kevésbé konfigurálható, mint más disztrók.

    Azt hiszem, jobb lesz, ha veszek mégegy SSD-t, a Linuxnak. Így elkerülhető sok probléma. És arról bootolok, amelyik OS éppen kell.

    Egyelőre köszönök minden hozzászólást, ha még lesz, arra már nem tudok válaszolni, csak holnap, mert most megyek vissza a jó kis windowsba. Most Puppyban voltam az újabb böngészője miatt, ami nélkül nem tudnék hozzászólni, válaszolni. (mert régebbivel nem működik a "küldés" gomb! Csakis az!) És ez CD-ről bootol, de ebből meg nem tudok semmi mást csinálni. :D

            it's more fun to compute

Új hozzászólás Aktív témák