Új hozzászólás Aktív témák
-
Köfi
csendes tag
Hali!
Én csak az x-540ről tudok neked biztosakat írni. Mégpedig:
Szerintem egy nagyon jó hangszóró, nem torz és igen csak strapabírónak tűnt. Itt arra gondolok, hogy a hátsó hangfalaim a földön voltak (sajnos) és jó párszor fel lettek rúgva, de még csak karcosak sem lettek. Mivel be van hajtva a hangszórók teteje/alja így elvileg sokkal jobban sugározza a hangot a beállított irányba (FDD2-es technológia). Szerencsére az összes hangszórója ilyen. Nekem a "kis"hangszórók hangzásával semmi, de semmi bajom nem volt, és csak dicsérni tudom őket.
A hangszórók talpa (kivéve center) elforgatható 180fokkal, és így fel lehet fúrni őket a falra különösebb ügyeskedés nélkül.
A center hangszórót én "felcsíptettem" a monitorom tetejére, és így pont az arcomba jött a center hatás.
A mélynyomó nagyon jól adja a hangokat, nem torz, tisztán szól.
A kis kezelőpultja is nagyon dicsérésre méltó, mert szinte bárhol elfér, fülhalgatót is lehet beledugni van rajta basszus szabályzó, de ami a legfontosabb, oda teszed ahol neked kényelmes hangerőt szabályozni, nem kell a hangszóróhoz nyúlnod. (szokták mondani, hogy elromlik, elszakad, nem érzékel. szerintem ez hülyeség, ha csak nem valami fűrészen tartotta a kábelét a gazdája.) A mátrix funkciót csak nagyon ritkán használtam zenehalgátasnál, de oda tökéletes volt. (zenénél nem szól a két hátsó hangszóró,de a mátrix funkcióval be lehet őket kapcsolni.)
Ami viszont rossz benne, hogy a hátsó hangszórókat fej magasban a legcélszerűbb tenni, mert nem lehet rendesen hallani a hangokat. (=nekem nagy bőrháttámlás székem van és rendszerint felfogta a hangokat.)
Remélem ez többé kevésbé kiengesztelő válasz volt
Üdv!
-
Köfi
csendes tag
válasz
Balázs1621
üzenetére
Sry, hogy pontosítsam magam.
Nekem a hangkártya 5.1-re van állítva és normálisan be vannak konfigurálva a hangszórók.
Amikor én nézek sztereót vele, akkor nekem csak a két első hangszóró szól (plusz a mély-láda), igen....
Ha benyomom mellé a mátrixot, akkor szól a center is. -
Köfi
csendes tag
válasz
Balázs1621
üzenetére
Hali!
Annyira nem amatőr a kérdésed, mert itt felmerül pár dolog,
Ha dolbidigital-ban nézed a filmet akkor normális, mert előtted beszélnek az emberek, nem a hátad mögött.
Ha csak egy sima sztereót nézel akkor nem éppen normális. Ha szereóban nézed és ugy is rossz, akkor próbáld meg a matrix gombbal vagy pedig ellenőrizd le a hangkártyán a beállításokat.
Remélem tudtam segíteni és nem írtam olyan nagy marhaságot.
Üdv! -
-
Köfi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Persze, ha tényleg hibás a hangfal.