Új hozzászólás Aktív témák

• DJMDJM

tag

válasz Turbolada II #8417 üzenetére

Sziasztok,

Akkor egy újabb "elkeseredett" felhasználó. Most akadtam csak erre a fórumra, véletlenül és már bánom, hogy nem kerestem korábban.
    Most olvasom a bevezetőben, hogy sok problémára ad megoldást a Logitech support, de ez tényleg így van és nem garanciás cuccosnál is? Megnéztem a Logitech oldalát és ha jól értettem, a durranás nem egyedi probléma, amivel én már régóta együtt élek, de az még nem is annyira zavart, igaz a család néha kórságos lett, egy-egy nagyobb durranástól, főleg irányváltós villanykapcsoló durran bele, de van hogy a sima is. Viszont ennél is jobban zavar, hogy olyan hangot ad ki magából, mintha gyengén fogna egy rádiót. Film nézés közben halk jeleneteknél rohadtul zavaró, néha el sem tudom dönteni, hogy a filmhez tartozik vagy sem annyira hangosan jelentkezik. Már nem garanciás cuccosnál lehet még ezzel bármit kezdeni? (Úgy emlékszem enyém 2006 eleji.) Érdemes még írni Logitech supportnak? Lehet írni magyar címre is vagy csak külföldre? Volt már vkinek ilyen ügye? Mi történt. Bocsánat a sok kérdésért, de szörnyen hosszú ez a topic, nem tudom hol kereshetnék infót benne. Régebben alig használtam, mert nem értem rá, család meg beletörődött, de most már ezt használom a tv-m hangszórójának is, mert Pio-nak alapban nincs, így nagyon gáz mikor híradó alatt még vmi más "forrás" is szól. Annak idején azt hittem, hogy a régi házunk régi elektromos hálózata a bűnös, de az újban is ezt csinálja, vmint, hogy most láttam hasonló FAQ-t a Logitech oldalán rájöttem, hogy marhára nem egyedi eset.

Köszönöm a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák