Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Nem biztos, hogy megszűnnek a hibák (Vertigo kolléga is említette, hogy nála fenn áll ugyan, de halkabb), nemrég ilyen e-mailt kaptam a Logitól:
''In isolated cases, depending on the environment where the speakers are installed, there is a chance that the popping noise will not be completely eliminated. While for obvious reasons we cannot cover every scenario in our product testing, we have undertaken an extremely thorough testing regime. Our tests show a significant reduction in popping levels (20 dB on average) resulting from transient line noise. This means that should you still experience a popping noise, you should find it substantially reduced and more in line with the ambient noise of the home environment.''
Hát sajnos ez van...olyat is hallottam, hogy van akinek teljesen jó, van akinek meg nem...Én nem próbáltam ki az enyémet, tehát nem tudok nyilatkozni

[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Szivesen!

Én úgy tudom, hogy az 500W RMS, a hangszórók terhelhetőségét jelenti. A teljesítményt az x decibel / 1watt / 1méter, -ha jól tudom- írja le pontosan.
Tegnap utána olvastam ennek a témának kicsit, leírom, amit kivettem belőle, lehet hülyeség, mert most keltem, de csak jól emlékszem
Arról volt ott szó, hogy mi is ez az RMS, és azt írták, hogy a hangfalak terhelhetőségével van kapcsolatban. Vegyük azt a példát, hogy vesz az ember egy sztereó hangfal párt, tegyük fel 50-60 ezerért, és rá van írva, hogy: 89dB/1watt/1méter, általában 90 dB környékén mennek ezek az ''olcsóbbak''. Szóval a lényeg, hogy ha valamilyen bivalyabb erősítővel lövöd neki, akkor simán 100dB fölé fog menni a hangnyomása, mert más a terhelhetőség, és a névleges teljesítmény, komolyabb cuccoknál meg van adva ilyesmi adat, hogy 300W/80W, első a terhelhetőség, tehát ha 300 Wattot adunk neki, akkor sokkal hangosabban fog szólni, aszem valahogy így
Ha nem így van, javítsatok ki 
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Hali!
Nekem ELADÓ!!! az új szériás Logitech Z-5500 rendszerem, garanciába kicserélte a Logitech Magyarország, még fel sem bontottam, sajnos most másra kell a pénz, nyilván valóan a garancia innentől kezdve él, 3 év Logitech garancia, adok hozzá minden papírt, amit kaptam!
Ha érdekel valaki, akkor keressen meg itt, vagy priviben!!!!
Üdv, Jani
[Szerkesztve] -
-
anjani182
őstag
válasz
DonnieBrasco
üzenetére
Ne dramatizáld már túl
Örülök, hogy jelenleg 2 rendszerem van
Egyáltalán nem zavaró a hiba 
-
anjani182
őstag
Vazze Vertigo!!! Annyit nem tudtál volna mondani, hogy holnaptól kezdik el kiszállítani a jó szériákat?

-
anjani182
őstag
válasz
Harry Potter
üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, mert a Z-5500 erősítője messze nem THX-es, szal sok köze télleg nem lehet hozzá

-
anjani182
őstag
Ez baromság... épp, hogy a mélyből kell mdig visszvenni, mert már elnyomja a magasakat
Nem tudom, te hogy használod a mélyet, de szerintem ilyen problémája még senkinek sem volt...szerintem meg amúgy is néha csak úgy üvölt a sok magas, és teszek még rá mélyet, bár ez zenétől függ 
Amúgy bármelyik lejátszónak van EQ szabályzója, ott nyomhatsz rá magasat, csak hogy a kérdésedre is válaszljak!

-
anjani182
őstag
válasz
Vertigo
üzenetére
Értem, engem amúgy nem izgat annyira, majd szólnak, oszt' csá
Remélem nálam felejtik a régit
De komolyan...mivan ha elköltözöm addig? Különben is előbb hozzák az újat, utána viszik a régit, nem is értem, hogy feltételezik, hogy egyáltalán aki felhívja őket tényleg van-e Z-5500-as hangfala 
-
anjani182
őstag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Ne lamerkedjél már, pár hsz.-el ezelőtt kifejtettem ezt a kérdéskört, olvass vissza!

-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
válasz
FanTom1
üzenetére
Hali!
Ha analóg módon kötöd össze, akkor a hangkártya végzni, vagy a a szoftver a kódolást, ha digitálisan kötöd össze, akkor a dekóder, remélem jól tudom
A Power DVD-ben állítsd be a 6 speakert, és szólni fog a PLII Movie alatt a Center is, legalábbis nekem szól! Amúgy meg minek nyomod be, amikor 6 Ch direktben szólnia kell!!!
Szar szériát fogtál ki, hívhatod fel a Logitechet, ki fogják cserélni, vagy visszaadják a pénzt! Egyre szarabb lesz zúgni, búgni fog, sisteregni, készülj rá
Remélem segíthettem!
-
anjani182
őstag
Up! De eltűnt a topik

-
anjani182
őstag
válasz
Harry Potter
üzenetére
Nyugodtan kössél rá akármit, legfejebb szétb@ssza a cuccot
Ez nem így működik 
-
anjani182
őstag
válasz
Harry Potter
üzenetére
Mit köcc mihez?
Miről van szó?

-
anjani182
őstag
Hívtam ismét a Logitechet, és azt mondták, hogy 6 hét múlva kb. érkezik az új és jó széria, azt elküldik nekem futárral, majd rá 3 hétre meg az enyémet elviszik!

-
anjani182
őstag
válasz
anjani182
üzenetére
Hívtam Logiékat...aszonták nézzem meg a mélynyomó alján vmi számot, majd húzzak ki mindent, kivéve a mélyet, állítsam 6ch-ra, és kapcsoljam le-fel a lámpákat
Na most nemértem, hogy ez mire jó, ha szar akkor szar... és egyre csak szarabb lett amióta megvettem (1 hónapja kb.)
Kíváncsi vagyok mit mondanak ha újra hívom őket, bár kíváncsiságból megcsinálom a tesztet 
-
anjani182
őstag
válasz
Harry Potter
üzenetére
Ezt nemértem! Elmagyarázod?

-
anjani182
őstag
Logitech Z-5500 Secrets összefoglaló!!!
A vezérlő egységet tegyétek Stand By módba, majd az alábbi gombokat nyomjátok kb. 5 másodpercig folyamatosan! Majd kapcsoljátok be (a Diagnostic, -és a Stream Display módban!!)
A következő lehetőségek vannak:
Stream Display - INPUT + EFFECT ''Kijelzi a kimenő jelet, 2.0, 5.1, DD 5.1 stb.''
Diagnostic Mode - INPUT + EFFECT ''Megmondja, hogy a kimenő jel milyen, és állítólag ha rosszul vannak összedugva a kábelek, azt is érzékeli.''
Second Skin - INPUT + EFFECT + SETTINGS + MUTE ''A LED lilára vált.''
Firmware kijelzés, reset - INPUT + SETTINGS ''Kijelző a Firmware verziót, és resetel.''
Megjegyzem nem értem, hogy mikor jön elő a Diagnostic, és mikor a Stream Display mode.. nekem most Stream Display mode jön elő, fél órája, még a Diagnostic Mode... lehet azért, mert reseteltem?!
Remélem segíthettem!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
anjani182
üzenetére
Működik minden! 5mpig kell nyomva tartani!
What is the PC output set to? Is the cable correctly installed? Meaning the black ''out'' from the PC, and the pink input ''in'' on the speaker set.
To verify the settings the control pod on the Z-5500 can be set into the Diagnostics Mode. To put the control pod into the Diagnostics Mode, turn the power off on the control pod so the control pod is in standby mode. Press and hold the input and effect button until the display shows Diagnostics Mode On. This mode will show what type of sound signal the control pod is receiving. For example, when the control pod is receiving PCM sound signal, the screen will say ''Input: Optical | Sream: PCM 2/0 48. When the control pod is receiving Dolby Digital 5.1 signal the display on the control pod look like ''Input: Optical | Stream: [Dolby Symbol] 3/2 48''. To turn off Diagnostics Mode repeat the above procedure until the display shows Diagnostics Mode Off.
Itt a másik trükk! -
anjani182
őstag
Emberek! Minden Z-5500 tulaj figyeljen! Lehet, hogy Én voltam a hülye, de szerintem nagy felfedezést tettem! Legalábbis erről sehol sem olvastam! Próbáljátok ki!!!
Tekerjétek fel maximumra a hangot...sőt még annál is tovább! Tekerjetek még a potin, vagy a távon tartsátok nyomva még tovább a volume up gombot! És akkor láss csodát...
Beszarás!!! 
-
anjani182
őstag
válasz
üzenetére
Nekem is jelentkeztek ezek a hibák, de szerintem nem zavaró... ezért nem is említettem! Csak akkor jelentkezik, ha megy a mosógép, vagy ha lekapcsolom azt a kisvillanyt, ami azon az elosztón van, amin a Z-5500

Egyébiránt a földeléssel nem lehet gond, mert 1 évnél fiatalabb házban lakok, tehát vadi új bekötések/konnektorok vannak, továbbá zajszűrős elosztóm van, tehát Én mindent megpróbáltam, a hiba a hangfalnál van

[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Nálam az b@szna be, ha 1 hónap múlva kijönne valami Z-7500
Szétvetne az ideg....
Már nem azért, hogy izé meg minden, de ha már elférne az a plusz 2 hangfal, akkor miért ne?! 
-
anjani182
őstag
Nagyon pörög a topik, amióta feltámasztottam

-
anjani182
őstag
válasz
üzenetére
Hát nem ezt magyaráztam Én is? Kenterbe veri a 200k-s épített rendszereket a Z-5500
Vagy ha nem is veri, de hozza a szintet... legalábbis kis térben

Amúgy Én is ezt a Panasonicot említettem, csak nem írtam típust
Sztem felejtős rendszer... közelébe nem ér a Z-5500-nak zenére
Hiába 110k... 
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
nrgpredike
üzenetére
Hali!
Zenehallgatásra az analóg a legjobb, akkor számít a hangkártya, nekem az Audigy4 nagyon bevált
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- Bittorrent topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd viszik a cuccot, ennyi
előbb kaptad meg, és újabb gyártású
Örülök, hogy jelenleg 2 rendszerem van 
Z5500-Z5500 = Z11000