Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Tudna vki olyan stereo hangfalpárt ajánlani ami tud bluetooth kapcsolódást de van rajta toshlink optikai bemenet is!
Edifier R2000DB-t néztem de elég huzós áron van megérné szerintetek kiadni 80-90e-et?!
Vmi 50-60e-es ársávban nem lenne vmi hasonló kaliberű
játékos?!
Előre is köszi a segítséget!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Eszembe jutott egy dolog miszerint lehetséges vmi minőségibb hangkábelekkel összekötni a cucc szatelitjeit a mélyládával?! Érdemes erre feccölni h még tisztábban szóljon esetleg?!

Ha igen akkor honnan tudnám a legegyszerűbben beszerezni?!

Előre is köszi a válaszokat!

-
dime27
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hát lehet de én nem értek hozzá és most már úgy vagyok vele h végre ismét hallgathatom a cuccost mert két honapig csak kuss volt a szobámban sajnos

-
dime27
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nemtuom 17kt kellett fizetni szereléssel együtt

-
dime27
őstag
Hally
2 honapos szerelés után sikerült megcsináltatnom a z-5500ömet és maximálisan elégedett vagyok a végzett munkával!Az eredeti gyári ledek is ki lettek cserélve még szebb szinű kéken világít mint az eredeti gyári ill 6-7 végfokot kellett benne kicserélni valamint a az egyik hangszóró sem szolt de az is meg lett javítva!Igaz a szerelő aki csinálta azt mondta mikor elhoztam a cumót h reméli legközelebb már nem kell szerelnie mert nagyon bonyolult egy cucc ez!Igaz ami igaz de szól is mint ATOM!

-
dime27
őstag
Sziasztok
kb 3 hétnyi javítás után visszakaptam a z-5500ömet van rajta háttérvilágítás is már viszont ma ahogy ki akartam próbálni sajna nem érzékeli az optikai kábelen kersztül se az alaplapi hangkarit se az uj sb x-fi champion hangkarimat hardveres tesztet csináltam rajta a left right hangszóró nem szolal meg a többi megy a hangtesztel amit ugye a távirányítójárol tudok elindítani de a számítógépről digitálisan optikain keresztül semmi nem szol?!Sztetek elbaszták szervizben?Amugy 3 végfok volt kimenve belőle és az egész javításért már 17kt kellett fizetnem facomba

-
dime27
őstag
Találtam vmit ebayen ha jol értelmezem ezzel a kábellel kontrolle rnélkül tudnám használni a cuccost légyszi vki irja már meg h hogyan ill h kell-e hozzá vmi fasza hangkari vagy mi a minimum hangkari hozzá ami jo lenne vagy esetleg elég lenne hozzá az alaplapi integrált is?!Gigabyte ud3p-m van jelenleg!Erről beszélek:
-
dime27
őstag
válasz
üzenetére
Az én cuccom 3 évig állt kibontatlanul egyik munkatársamnál ugy vettem meg tőle és tényleg én bontottam ki először,ezért járt le rola a gar amugy!Kicsit hihetetlen számomra h egy ilyen drága cumó pár honapos hasznáalt után csak igy bekrepáljon ....Tiszta ideg vagyok legszivesebben kidobnám a kukába az egészet!

-
dime27
őstag
Hally
no ugy néz ki teljesen bedöglött a cuccom biztosítékok kipróbálva többféle bekapcsolás után 3-4 másodperc mulva elalszik a kontrolleren a piros gomb,apum azt mondja h zárlat lehet vhol a rendszerben ami levágja a biztosítékot ezért alszik el,a biztosítékokban a szálak nem szakadtak el!Kérdés most mit lehetne a cuccal kezdeni garim már nincs rá,kontrollert próbáljak hozzá szerezni vhonnan mert a hibajelenségek ugy kezdődtek h kiégett a kék leda kontrollerből,Munkatársamnak van egy működő z5500öse tőle tudnék kölcsönkérni h leellenőrizzem h most a kontroller szart-e be vagy vmi más a mélyládában pl...Mondjuk kérdéses h más pid számú kontroller műxik-e majd az én cuccommal?!Lécci aki ért hozzá segítsen már!Köszi előre is!

-
dime27
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Megpróbálom!Ha nem segít rajta akkor nem tudom mit csináljak elméletileg ez max 1 éves készülék előtte vadi ujonnan állt kb 3 évig egy dobozban nem használták egy évvel ezelőtt vettem meg és az eredeti csomagbol én bontottam ki!Szal nem értem ráadásul nem is használtam 24/7ben naponta max 1-2 ora zenét halggattam vele kis hangerőn max 4esen ment a kontroller szerint szal még csak azt sem mondhatnám h széthajtottam! 
-
dime27
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ok esetleg próbáljak ki vadi ujakat megint vagy erősebbeket?

-
dime27
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Amit kivettem belőle az üvegbiztosíték ahogy írtad nem tudom milyen az aza állapot mikor ki van égve de amit látok az az h megy egy szál keresztül az üvegen és közepén van egy kis golyóféleség sztem ez nem azt jelenti h ki lenne égve amugy nem tudom h hány amperos lehet ez de vmi rá van irva nagyon kis betűvel alig lehet látni abban van egy ilyen szám h 315 vagy 375 amugy asszem ez 3 amperos lehet mert itt ajánlotta vki a forumban és akkor hozatam kettőt egyiket beraktam azzal jo volt idáig ment rendesen!Ma egyszercsak leállt akkor tettem bele ezt amit idáig nem használtam de ezzel is ugyanaz a hiba,kikapcsoltam hagytam állni h hideg legyen a borda a mélyládán visszakapcsoltam de továbbra is 3-4 másodpercig villan csak fel konzolon a bekapcsológombján a piros aztán kialszik

-
dime27
őstag
hally
olyan problémám lenne h az ellenálást már 1x régebben kicseréltem a z5500ömben de most egyszercsak kialudt magátol azt hittem h ez mehetett tönkre benne de kicseréltem vadiujra a mélynyomon a bekapcsologomb bekapcsolása után csak pár másodpercre villan fel a konzolon a piros led aztán elalszik,tönkremehetett a konzol vagy mi baja lehet?Próbáljam ki másmilyen erősebb ellenálással?Ez előtti se ment sokat kb fél évet ezek ilyen hamar tönkremennek benne?Amugy a konzol kijelzője hallt meg tavaly először a ledvilágitás elment de idáig kifogástalanul működött!Amugy néztem a mélyládán a bordákat elég melegek voltak ill a konzol hátulja is ez normális?
Vki segitsen please! -
dime27
őstag
Hally
hála istennek a biztosítékcserével megoldódott a problémám ujra műxik a cucc köszi a segitséget sajna a kontorller kék háttérvilágitása ezzel nem oldódott meg továbbra sem világit sötétben esetleg erre vmi ötlet vki?
Nem lehet ezt házilag vhogy megoldani?! 
-
dime27
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Köszi a sok hasznos infot remélem tényleg csak ennyi a baja amugy az egész a kontroller ledjének pislákolásásval kezdődött szoval ha kicserélem a biztositékot az is fog ujra világitani és fogom majd látni éjszaka is h mit ir ki a kontroller?
-
dime27
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Biztosítékcsere?!Hol a konnektorban v a kontrollerjében leirhatnád pontosabban mert nem vagyok egy szakember mármint ilyen dolgokhoz marhára nem értek sorry....

-
dime27
őstag
válasz
Henker2
üzenetére
Hally
nekem is ugyanaz volt a problémám ment is igy egy pár hétig de aztán ma este hazaértem melobol bekapcsolom a mélyládán a főkapcsológombot de a kontrolleren a piros lámpa nem gyulladt ki ami eddig ugye megtörtént!
A legnagyobb polyén az h délelőtt még hallgattama cuccot és tökéletesen szolt csak nekem se világitott már a led.....Tulerőtetve sosem volt nem hajtottam szét gari már nekem is lejárt rola és most itt van a fasza cucc és nem tudok hova fordulni vagy egyáltalán h most csak a kontroller része szart be vagy a mélyláda v mi?Please kérlek vaki segitsen már mert agyrohamot kapok zene nélkül!!!

-
dime27
őstag
Sziasztok
Tegnap a vezérlőmön a kék led kialudt de a cucc működik szépen ezt vhogy házilag lehetne orvosolni vagy gariztatni kéne bár a gari már lég lejárt rola az a baj a cucc vadi uj volt csak az illető akitől vettem kb fél éve nem használta mert volt neki egy másik is szal mikor elhoztam tőle én bontottam ki az eredeti csomagolásból....Szal most igy nem tudom mi tévő legyek mert azért jo lenne ha világitana a kijelző mert nem igazán látom ha távirányitóval irányitom h mit ir ki.Válaszokért előre is thx!

Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest