Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Üdv!
Az 5500 -at szeretném összekötni a LED TV-vel, optikai kábellel.
Az normális, hogy az 5500 paneljának hátulján, az optikai bemenet nem piroslik? Mert a TV-n pirosan világit.
Igy az optikainál no digital data kiirás van.
Segitsetek
-
Henker2
addikt
válasz
flushman88
üzenetére

-
Henker2
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönöm Barátom!

Nagyon sok tanácsot szívesen fogadok! Megpróbálok minden lehetőséget!

-
Henker2
addikt
Az LG LED/LCD TV topikban ezt a kérdést tettem fel.
A Z-5500-asra utaló kérdésben tudnátok segíteni?
-
Henker2
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Örülök, ha segíthettem!
-
Henker2
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Hali!
JBL-eket keress! Nekem nagyon bejöttek! Nekem a JBL SCS - 178 frontjai és centere van!
-
Henker2
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Rendben! És mégis hogy kell elképzelni, a "vékony" és "vastag" hangfalkábel szerepét? Vagyis miben van köztük a legnagyobb különbség?
-
Henker2
addikt
A hangfalkábel vastagsága számit egyébként?
Mert ha a szatokat lecserélem nagyobb 100W-os-okra akkor is maradhat a gyári 5500-hoz kapott? Vagy nem árt vastagabb minőségibbekre cserélni? -
Henker2
addikt
válasz
feketeibiza
üzenetére
Igen. Valamit - valamiért. De igy kevesebb a hibalehetőség szerintem. Sokkal "egyszerűbb"-nek tűnik ez a megoldás.
-
Henker2
addikt
Szerintetek az 5 szatellit hangszóró mennyit érhet egyben, ha el szeretném adni?
-
Henker2
addikt
válasz
Ramachandra
üzenetére
Húúúú! Nagyon jók!

A többiekhez! : Egy nem moddolt X-Fi Xtreme Music hangkarival tolom a rendszert. De küzdök a hangkarival, mert SSD-t is használok ezen van a rendszer és folyamatosan eldobja a hangkari driver-ét.
Tech House-t és Disco zenéket hallgatok általában.Nem akarom elkiabálni, de valószínű a satok is le lesznek cserélve. Nem írom meg, hogy mire, majd ha megvan, erről is nyilatkozom.
-
Henker2
addikt
Megszólalt az 5500! És lőn hang! A HANG, ami most tényleg értelmet nyer a Logitech Z-5500 által!
Egyszerűen nem találok szavakat. És a gyári szatokkal!

Gyönyörűen kihallatszik minden hangszer, és a basszus, az valami eszméletlen lett! -
Henker2
addikt
Pár friss kép a panelcserés projekt-ről!
-
Henker2
addikt
Nem lesz egyszerű menet a LOGOUT de megküzdök vele
-
Henker2
addikt
Megérkezett a moddolt panel Ramachandra Barátom jóvoltából. Ma és holnap beépitésre kerül. Egy LOGOUT-ot tervezek belőle. /Első logout-omra készülök./
Ha esetleg tudtok, akkor fogadok tippeket, ötleteket, hogy mi legyen benne miket nézzek meg. Mi- mivel legyen összehasonlítva. Természetesen az összes mozzanat rögzítve lesz képek által.
-
Henker2
addikt
Nekem egyébként eladó a gyári panelem, ha érdekel valakit!
-
Henker2
addikt
BUÉK Mindenkinek!

-
Henker2
addikt
Szerintetek érdemes lenne lecserélni a satellit sugárzókat? Ha igen milyenre? Esetleg valaki meglépte már ezt? Milyen tapasztalatok vannak ilyen téren? Mekkora hangsugárzókat hajthat meg a rendszer?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ramachandra barátom egyik átszabott, tuningolt paneljét próbálom ki.

Igy az enyém feleslegessé válik -
Henker2
addikt
Ha esetleg valakit érdekel, eladó a Z-5500-as panelem!
Köszi
-
Henker2
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére

Sajnos smd ledek hiányában ilyen nagyobbacskák kerültek bele, de szerintem is jó lett!
-
Henker2
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is gondom volt vele. Kb vagy 1,5 -2 évet világitás nélkül ment. Most a héten egyik ismerősömmel megcsináltuk új ledekkel.
-
Henker2
addikt
Üdv!
Most ezt az irást néztem, a Z-5500 felturbózásáról. Szerintetek van értelme? Illetve mennyiből lehet ezt kihozni?
-
Henker2
addikt
Üdv!
Az eddig elhallgatott rendszer újra műxik. Egyik ismerősömmel szétkaptuk a mélyládát és a vezérlőt is. A vezérlőben ledet is cserélt. Arra gyanakszunk, hogy a vezérlő melegszik túl valószínűleg.
Namost!Van 2 megoldás is a hűtésére!
Szerintetek melyik lenne hatékonyabb és jobb megoldás illetve esetleg ti tudtok-e valami más megoldást is!Az egyik, ez a drasztikusabb
A másik sokkal szolidabb megoldás
Várom az esetleges tapasztalatokat, javaslatokat!
Köszi
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
A centersugárzót lőtte ki, mert csak a sub és a center volt csak kiszállítva a kertbe!
-
Henker2
addikt
válasz
kisninja
üzenetére
Nekem a PID száma R810! Ez azt jelenti hogy frissebb változat?
Turbolada: 2A-es bizti van benne mint kiderült és semmi baja. És jelen pillanatban a hangrendszernek sincs semmi baja!
Jól olvasod! Műxik. Elvittem egy műszerész ismerősömhöz, hogy legalább nézze meg, hogy kap-e feszkót minden, meg a kondikkal minden rendben van-e. Ezeket megnézte és semmi rendellenességet nem talált. Egyszer csak azt mondja, rányomja már 220-ra van-e valami változás. És megy. Hihetetlen. Most igy hogy ott van nála szétszedve legalább az LCD kijelző világitását is megcsinálja.De hogy mi a valódi problémája a cuccnak az rejtély.
2 dologra tudnám visszavezetni.Az egyik! : Én már arra is gondoltam, hogy nem-e a túlfeszkóvédelmes 10-es konnektorom okozza a problémát és nem tetszek az 5500-nak. Ez olyan elosztó, ahol van egy Master dugó a többi Slave. Gondolom nem kell bemutatni. Természetesen a PC van a Master-ban. És ha nincs gépezés, akkor áram sincs. Szóval ez minden nap ki-be "kapcsolódik" rajta az áram.
Másik!: Kb 2 hónapja volt egy házibulink és ott ment a cucc rendesen fél hangerő felett huzamosabban. Egyszer csak kitalálták hogy legyen karaoke. Na mondom ok. Kivittem egy sima mikrofont /chat-elős/ és rányomtam a laptopra, erre volt az 5500 rákötve. Csak közben a tudtom nélkül valaki fellökte a hangerőt csumára a cuccoson. Na mikor aztán mikrofonra a hangerő rákerült egy hatalmas betorzulás, begerjedés történt. Akkor a centerem is megszűnt létezni.
Szóval ezekre a dolgokra gondolok hogy itt történhetett valami. De akkor most miért is műxik megint?

-
Henker2
addikt
Üdv!
Van itt olyan akinek ilyen hangrendszere van és Szolnok megyei? Ki szeretném próbálni a vezérlőmet, hogy az krepált-e be, mert úgy néz ki, hogy az lesz a bibi
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Írtam Brain-nek, de nem válaszolt még. Biztosítékot meg nem tudtam még beszerezni.
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Akkor mit tudok tenni, ha mégsem ez lesz a probléma? Műszerész tudja ezt orvosolni?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hány Amperes biztosítékot nézzek?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ennyi van ráírva: T2E 250V
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
A power gomb sem világit!

-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Üveg
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Kivettem, visszatettem és sajna semmi

-
Henker2
addikt
Hali!
Az mitől lehet, hogy tegnap óta nem tudom bekapcsolni a hangrendszerem? Megnéztem, a mélynyomó hátulján lévő ki-be kapcsoló gombot próbáltam, a mélynyomó kap áramot, de a vezérlőbe mintha nem jutna már el.
Mit tegyek?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hogy valami szóljon jó volt ez is bőven! Egyébként szerintem az volt a gáz, hogy full hangerőre volt tekerve az 5500 és egy mikrofont akartunk csatlakoztatni a laptophoz amiről ment a zene, és hirtelen begerjedt az egész hóbelebanc. Szóval szerintem akkor ment ki a center. De mondjuk csak a center sugárzó volt rákötve a ládára.
Így is elég gáz mondjuk
-
Henker2
addikt
Üdv! Tegnap volt nálunk egy buli és az 5500-as szettemből kivittem zenélni a bass ládát + a center hangszórót. Sajna úgy néz ki, hogy elszállt a centerem. Mivel már nem garis a cucc /hogy is lenne már/ a logitech-hez igy szerintem felesleges fordulnom ez ügyben.
Kérdésem, hogy javítható-e illetve ti mit tudnátok tanácsolni?
-
Henker2
addikt
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a szatellitsugárzók kábeleit érdemes -e lecserélni valami "minőségibbre"? Lehet-e hangzásbeli különbség a gyári kábelhez képest? És milyen kábelt érdemes beszerezni esetleg?
-
Henker2
addikt
Még egy kérdés!
A Z-5500-at hogy a legjobb összekötnöm az Xtreme Music hangkarimmal? Jelenleg a jack-es analóg módon van!
-
Henker2
addikt
Köszi nektek! Megtaláltam a hangkari progiban! Az X-Fi CMSS-3D Surround a Front felé volt elhúzva teljesen! letettem középre a csúszkát és tökéletes lett!

-
Henker2
addikt
Üdv!
Azt hol lehet beállítani, ha mondjuk MP3-at hallgatok Winamp-pal, vagy csak simán online rádiókat hallgatok, hogy az összes hangszóró szóljon?
-
Henker2
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
XTremeMusic

-
Henker2
addikt
Üdv! Ha elment a vezérlőpanel háttérvilágítása mit lehet tenni?
Hátha valaki már járt ilyen cipőben...
-
Henker2
addikt
Üdv! Mit csináljak, ha az 5500-ason elvileg minden a helyére van kötve de a 2 hátsó csak sistereg amikor bármit játszok le. Illetve a tesztnél a 2 első és a center a helyén van, de amikor a hátsókhoz ér a teszt akkor mintha a mélyládából szólnának.
Hogy tudom meg a legkönnyebben, hogy hol lehet a baj?
Köszi
-
Henker2
addikt
Sziasztok! Van egy régebbi problémám, amit egyszer itt a topikban felvetettem már. Azóta, hátha valakinek volt már ilyen, és sikerült megoldania:
A SoundTouch LCD kijelzőjének kék háttárvilágitása kialudt. Szóval nincs háttérvilágitásom. Nappal nem gáz, de este már zavaró tud lenni. Tudtok valami megoldást? Már egyszer biztositékot cseréltem, de nem oldotta meg a problémát.
Köszi előre is -
Henker2
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
És hol találom ezt a biztositékot?

-
Henker2
addikt
Segitsetek! A Z-5500-asom LCD panelja elhalványodott és vibrál!
Mit tegyek?
Volt már másnak is ilyen problémája?Üdv
-
Henker2
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Glükóz- és vérnyomásfigyelést ígér az Oppo Watch X3
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jól olvasod! Műxik. Elvittem egy műszerész ismerősömhöz, hogy legalább nézze meg, hogy kap-e feszkót minden, meg a kondikkal minden rendben van-e. Ezeket megnézte és semmi rendellenességet nem talált. Egyszer csak azt mondja, rányomja már 220-ra van-e valami változás. És megy. Hihetetlen. Most igy hogy ott van nála szétszedve legalább az LCD kijelző világitását is megcsinálja.