Új hozzászólás Aktív témák

  • tomiii.

    aktív tag

    válasz Kornel #123245 üzenetére

    De itt nem mk2 puntoról vna szó 400-ért.

    "200-ert mo-on a legnagyobb pozitivum ha van rajta mrg egy ev muszaki, utana gtk, tehat tobbe lenne rendbetenni, mint amit a kocsi er, ezert megy a bontoba."

    Ezek után pláne nem tudok mit mondani, eddig meggyőzhető voltam arról, hogy én látom máshogy a dolgokat, majd szépen lassan meggyőztök, de ezt a mondatot olvasva, rájöttem, hogy csak az időmet csesztem el, isten ments, hogy Téged vagy bárkit is megsértsek, sőt, ha erre jársz meghívlak egy sörre és beszélgethetünk az autókon kívül bármiről, de ha ezt hamarabb leírod, akkor onnantól kezdve nem is olvasom a hozzászólásaidat, ha ilyen árkategóriás autókról van szó. :DDD :R

    Persze, ha vennék egy akármilyen patika autót 50.000ft-ért, mert mondjuk meghalt a tulaja és szabadulnának tőle és veszek rá téli gumit, már az GTK. Az, hogy műszaki előtt ráköltesz 50.000ft-ot. az az autó árának a negyede, most hol mérvadó? 50.000ft eg yautó esetében 2 évente nem költség szerintem, mert ezzel jár, akinek ez sok, NE VEGYEN AUTÓT, menjen BKV-val. Egy autó kevés esetben jó befektetés, inkább (sajnos) "luxus", aminek ára van.

    (#123247) szabonagyur: Na, pontosan egyről beszélünk. :C Ennek kifejezetten örülök és rövidebben is megfogalmaztad, mint én.

    (#123248) kornelka: Igazad van, Escortot én sem találok, most amire azt mondanám, hogy 250 körül ez fasza vagy írtam az ellenkezőjét? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák