Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Tsebacsi #124662 üzenetére

    Hogyne lenne kemeny :D ...meg ha kombi akkor az audi az mindig is nekem tetszöen oldotta meg a bmw vel ellentetben....viszont a sport es a kombi tovabbra sem illik az en vilagkepembe :) mintha holnap a ferrari elkezdene kombit gyartani...felhördülne a vilag :D

    (#124667) Integrale en aztan nem polemizalok rajta semeddig :) soha nem fogott meg az alfa es valszeg soha nem is fog....inenntöl nekem mind1, csak olvastam a cikket anno es eszembe jutott...soha senki nem fogja ezeket a dolgokat bebizonyitani, hogy ki kitöl lop vagy sem...kb mindenki mindenkitöl :))

    (#124674) footy na de miert van nalunk sok nemet? Mert sok nemet van nemetorszagban es azok jönnek hozzank hasznaltan. Ha japan lenne a szomszedunk, valszeg toyota es honda lenne az uralkodo...szvsz :)

    Ar/ertek arany meg egy dolog. Soha nem ez erdekelt. Egy 3 as bmw pl ar ertek aranyban tök sz.r egy jettahoz kepest....es? ha nekem pont azok a kis finomsagok kellenek, amit a 3 as bmw ad, abszolut nem erdekel, hogy egy jetta is elvisz A-B be es ugyanannyit pakolhatok a csomagtartojaba :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák