Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #142326 üzenetére

    Régi Skodás élményeim után nekem is kellemes csalódás volt ez az új verzió, igaz, a belső anyaghasználat nem túl erős (de lehet, csak én vagyok elkényeztetve) A Fordot sajnos én sem ismerem. Az valószínű, hogy nem annyira fürge, no de ki a franc akar gyorsulni egy családi egyterűvel? Holnapra megtudakoltatom, milyen motor van benne - ha mégis a nagyobb (2.0) akkor a kérdés nem kérdés.

    (#142327) rbalint88: Köszi a javaslatot.
    A Toyota csak opció, kíváncsi vagyok, mit tudnak ajánlani. Sima munkába járó autónak kell, azért hajlok a "józanabb" felem felé, és a néhány havonta rámtörő farokméregetés első hely helyett a hosszabb távú tartós, gazdaságos üzemre helyezném a hangsúlyt. Ha nem így lenne, biztos, hogy nem Toyotákat nézegetnék (talán az egy GT86 -ot kivéve ;] )

    (#142329) B-L-A-C-K: nem is annyira küllemre, mint a tapintásra mondtam,bár igazán csak a kormány anyaga volt nagyon fura a bőr után, de pl az tetszett, hogy a műszerfal nem "kopogós", hanem valamilyen puha (igaz, műanyag) bevonatot kapott. A fogyasztás ugyanúgy áll a másikra is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák