Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    Nem tudom mi legyen sorsa , elég sok pénzt elvitt a kocsi a vásárlása óta, nagyon keresztül húzott pár számítást. Most annyi kpm nincs hogy full kpra vegyek egy fiatal autót, mindenképp kellesz valami megoldás. Ha hitel akkor már valami fiatal kell (viszonylag,) kellően körül tekintő leszek hátha. Audi meg megy bontásra jobb mint udvaron állna. Automata nagyon jó benne, új gumik felnik klíma hűtő stb. Valamit kapok érte igaz nem sokat.
    Van még a b terv hogy veszek egy a4et dízelbe, aztán ami jó ebből meg marad alkatrésznek, többivel lesz valami.
    Tisztában vagyok hogy nincs költség mentes, csak ugy vettem meg ezt a fost hogy elvileg egy darabig nem kell hozzá nyúlni, ennek ellenére meg felültem a szopo rollerre.
    Kis pug kombi meg maradt volna ha meg a motort is fel kellett volna újítani, meg pár apróság még ami volt, még mindig maradt volna pénz a dolgok jelenlegi állása miatt.
    Csak hát bele szédültem hogy nagyobb motor, automata apámfasza.
    Azt hogy mitől döglik meg benne havonta valami, most meg ez nem tudom. Nem az eladót akarom bántani,nem úgy ismertem meg mint aki troger. Kezdetben nem is úgy tűnt hogy szar autót vettem.
    Egyrészt én hibám mert könnyelmű voltam alá írom. Ezért nehéz a döntés és gondolkodok a hitelbe hogy vegyek egy viszonylag fiatal autót, ami jó pár évig talán kevesebb szivasal fog járni, mint megint vegyek olcsón hogy idős, sokat futott kocsit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák