Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Köszi a válaszokat!

    Accord: ránéztem ezekre is, de csak talán 2 példány volt ami megfelelt a kritériumoknak / eleve nincs sok... de akkor fejben tartom, hátha később változik.
    Volvo: ezt is láttam, de kicsit rossz előérzetem van a fenntartási költségek végett. V50 van 1.6 motorral néhány, V70 már kicsit más kategória árban / teljesítményben is, és csak néhány példányt láttam.

    Amiket írtam, azok közül van olyan, amit jobb elkerülni / nem javasolt? Esetleg valamelyik sokkal jobb a többinél? Vagy egy kb. sorrend, ha van köztük?
    A Focus II szimpatikus (mert eddig is azt vezettem csak a korábbit); az Octavia irdatlan csomagtere tetszik; Astra passz, ez még az a nehézre sikerült széria, vagy mliyen lehet a vezetési élmény?; Kia / Renault / Hyundai picit tőlem távoli, de működhet ha azt mondjátok; Mondeo / Accord / Mazda 6 kapcsán kicsit úgy érzem a szükségesen felül van, ahogy írtátok előnyével és hátrányával együtt, ezeket még meglátom.

    Keret / igények: igen ahogy írtam ez még elég képlékeny, adott esetben mehetünk árban feljebb is ha indokolt, csak ezt egyelőre nem tudom megmondani (ahogy az általános használatot sem), sőt jó eséllyel nem is itthon vesszük (ha egyszer kint élnénk úgyis); inkább ilyen ökölszabály-szinten érdekelt, kerüljek-e valamit, egyáltalán miket keresgéljek.
    Megjegyezném, hogy ez lesz az első saját autónk, ami vezetés szempontjából szinte mindegy (nekem legalábbis, de párom most kezd jogsit, ott lehet nem annyira nyerő egy bálna méret), de karbantartás / fenntartás szempontjából új tapasztalat lesz, így egyelőre inkább a megbízhatóság / fenntartási költségek a főbb szempont.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák