Új hozzászólás Aktív témák

  • Revolit

    senior tag

    Sziasztok,

    Kellene egy kombi szerű autó (legyen nagy csomagtér meg hátul hely két gyereknek úgy, hogy vezetés közben ne kapjak gerincmasszázst). Nagyon szemeztem a Logan MCV-vel, ami stepway felszereltséggel 3.6M-ért elég meggyőző. Rákerestem itt a topicban, inkább a Tipo-t ajánlottátok, de ha jól látom, szépen megdrágult, bőven 4M felett van a kombi, de még az 5 ajtós is.
    Néztem a Clio grandtour-t is, ott már azért egy 100 literrel kisebb a csomagtartó, de szerintem az is elég lehet. De ekkora csomagtartóval már ott a Suzuki sx4 s-cross, bár úgy látom valami modellfrissítés jön... És sok helyen 5M van kiírva, de 1-2 helyen láttam 4.1M-ért is. El lehet azt hozni picivel 4 misi felett?

    Szóval ti mit mondanátok, 4M környékén 2 pici gyerekkel mi éri most meg? 180 centi vagyok, mögöttem is férjen el a gyerek, és egy babakocsitól ne teljen be a csomagtartó.
    Akár használt is lehet, bár szívesen kihagynám most amiatt az idegeskedést, hogy milyen rejtett hibával jött. Ha használt akkor max 3M, többi megy szervízbe úgy is :P

    szerk.: autópálya nem olyan sok, nem arra optimalizálnék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák