Új hozzászólás Aktív témák

  • r6man123

    senior tag

    Sziasztok!

    Nagyon vívódok magamban. 26 éves vagyok, pályakezdő frissdiplomás, aki 14 éves kora óta motorozik. A nevemből nem nehéz kitalálni, hogy milyen motorom van, abból is egy 2002-es évjáratú. Ez a szenvedélyem, nagyon nehezen válnék meg tőle, de ha a lentebb szereplő árkategóriában nem lelhető fel normális gépkocsi, könnyekkel kísérve, de megszabadulnék a drágaságtól.. Szóval:

    Mivel már külön élek a családtól, ezért egyre égetőbbnek érzem egy használt autó beszerzését, melyre úgy 500.000Ft keretet tudnék hosszabb távon elkülöníteni(tisztán az autóra, átíratás, műszaki stb költségek ezen felül). Autók terén teljesen laikus vagyok, ezért szeretném a ti avatott segítségeteket kérni. (Annyit tudok, hogy a család Peugeot 307-ese pont a legrosszabb széria (asszem 2002), amivel a mai napig küszködünk, így az oroszlános márkából teljesen kiábrándultam).
    Család nincs, főleg városi és rövidebb távokra rohangálnék vele, az sem baj ha sportosabb kivitel (már amennyire lehet sportosságra számítani ilyen árkategóriában) és persze ne nyeljen be a benzintank a pénztárcámat.

    Tehát a kérdés:
    Milyen márkájú, típusú és évjáratú autókat lenne érdemes nézegetnem, amikkel nem lesz gond és a szerviz költségek sem rúgnak vállalhatatlan magasságokba?

Új hozzászólás Aktív témák