Új hozzászólás Aktív témák

  • Kornel

    veterán

    válasz DeFranco #89070 üzenetére

    hallod, de mennyire paraszt van az úton.
    robogóval, motorral mit művelnek bp-en :Y
    máshol ez nem annyira megy, ugye van összehasonlítási alapom.
    általában úgy vezetek, hogy folyamatosan nézek magam mögé is, de néha majd eldobom a kormányt, amikor egy nagyobb motor úgy kerül elő a semmiből, hogy előtte néztem a tükörbe.
    a biciklisekről ne is beszéljünk.
    volt ugye a mostani bkv busz vs. biciklis eset.
    a sok pesti liberális **** egyből rácsapott, olyan kommentek születtek, hogy türtőztetnem kellett magam, hogy ne álljak be a sorba, de pár embernek azért megmaradt a józan ítélőképessége szerencsére.
    sajnos mára letörölték a youtube-ról a kerékpáros videócsatornáját, ahová a saját pancserságait tette fel, olyan videói voltak, hogy egy kisteherautóval húzatja meg magát kereszteződés után, villamos mögül kilőve előz, aztán ő anyáz, megállóban lévő buszt előz, közben pedig anyázza, hogy miért mer kifelé indexelni, járdán nekimegy egy biciklisnek hátulról, mert nincs féke!
    és most meghurcolnak egy embert, aki a munkáját végezte időre, csak azért, mert volt egy majom, aki versenyzett a buszokkal és a többi járművel biciklin, 40+ km/h-val végigelőzve több megállón keresztül, nem törődve semmivel, fék nélkül!
    szvsz amelyik meg megengedte, hogy közös sávban menjenek a buszok és a biciklik, azt meg életfogytiglanra kellene ítélni! ráadásul az érintett szakaszon nem is lehetne közös busz és kerékpársáv a hatályos jogszabályok szerint, mivel a sáv szélessége nem haladja meg a 4,25 métert, de a bkk szerint amikor kijelölték, akkor még nem volt érvényben ez a szabály, ezért marad.
    kérdem én, nem úgy működik, hogy a szabály életbe lépésétől átalakítják annak megfelelően az úthálózatot?
    vicc az egész, szerintem főútvonalról, és forgalmasabb belvárosi szakaszokról ki kellene tiltani a bicikliseket, és a robogókat is, max. akkor maradhatnak, ha rendszámuk lesz, hogy elő is lehessen venni őket!

Új hozzászólás Aktív témák