Új hozzászólás Aktív témák

  • valakky

    aktív tag

    válasz szaszlaci #36635 üzenetére

    Egen, mert a gyártók ugye olyanok, hogy Kong Huan összedob valamit az alagsorban, elküldi a marketingosztálynak, random mellétesznek néhány labort mondvacsinált méréssel, vastag csekkekel, aztán mehet a tömegtermelés.
    Maradjunk annyiban, neked halovány lila segédfogalmad nincs, mennyi mennyiségű ózon termelt az eszközöd, csak megszagoltad az alagsorodban. Pedig ugye előszeretettel hozogattad fel a hang kapcsán máshol, hogy mi mérhető meg nem, de ugye az ex has módszerrel minden szentnek a maga hasa felé hajlik a kis kezecskéje. Jahogy, ha labor mér, ismert tudományos személyiség áll mellé, az csak marketing, mert te 2 évet szántál az alagsorba rá, meg olvasgattál innen-onnan valamit. Köszi, de egyelőre nem látom mögötted a hatalmas tudást...
    (Vettem olyan telót itt a hardveraprót, ahol konkrétan angol nyelvű levelet felejtett el az extulaja törölni, amiben Mr. Putyinnak írt felajánlva egy új, környezetkímélő erőforrást, természetesen egyből kutakodtam műszaki leírás után, hátha meggazdagszom... janem)
    Csak szólok, mert látom közöd nincs a tömeggyártáshoz bármilyen szinten, a gyártóknak, főleg ha esetleg még tulajdonolnak bármi kapcsán szabadalmat, licencet és társait, viszont elég sok mérésre van lehetőségük és meg is teszik. Egyetlen gyártó sem fog olyan technológiát felvállalni, ekkora mennyiségű legyártott eszköz és érintett háztartás/otthon mellett, ahol átlagos/természetes körülmények között az a melléktermékként létrejövő ózon bárminemű egészségügyi problémát jelentsen, mert ezekkel bizony nagyon csúnya perek elé nézne. Dehogy akkor cáfoljál, légyszike, mérjél már egy átlagos ózonkoncetrációt talajszinten és átlagos fejmagasságban az eszközöd esetében. És mérjél már akkor mellé egy bármilyen forgalmazott klíma esetében.
    Persze elnézést, ha te egy légcsere nélküli nyomott térben élsz az alagsorodban, ott valóban valóban előfordulhat az "életveszély".
    Azért vettem ilyen bőlére, mert totálisan felesleges tartom azt a fajta ostoba hangulatkeltést amit leművelsz ezügyben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák