Új hozzászólás Aktív témák

  • Kempetlen

    tag

    válasz totron #47607 üzenetére

    Valami nagyon kétségbeesett saját kerekvilág-védés van itt a háttérben.

    Hiába próbálod rámhúzni a dolgot, nem fog menni. Nyilván nem csak telepítem, hanem napi szinten 3 gépet a közvetlen közelemben használok/tapasztalok. Illetve ismerősi körben, és azokban az irodákban, ahol szintén Win 10 alapon megy a munka, szintén találkozom a gépekkel, nem csak telepítéskor, hanem utána is rendszeresen. Teljesen fölöslegesen próbálkozol ilyen lealacsonyító ferdítésekkel csak azért, hogy ne sérüljön a Win 10-ről alkotott véleményed.

    Egy dolgot felejtesz el, hogy mint minden rendszer, a használhatóság rohadtul függ a telepített programoktól. Rendszer és rendszer között hatalmas különbséget jelent ez. A saját telepítéseken ÉRDEKES MÓDON még nem volt sosem baj. :) Ez biztosan feketemágia lehet. De még az is előfordulhat, hogy nem véletlen írtam én a fent látható összefoglalót? :U

    Vesa: 1. Nem jobb
    Na, ez aztán a velős hozzászólás. :D Csak én nem látom az indokokat? Amúgy nincs igazad, a Win 10 minden tekintetben egyszerűbb, gyorsabb, fájdalommentesebb, és ne felejtsük el, támogatott. Win 7-re már senki sem fejleszt semmit, és a legtöbben már nem is tesztelik Win 7-en a szoftvereiket, ami amúgy teljesen érthető 2020-ban.

    2. Kémekdik, kényszerfrissít, hülyének nézi a felhasználót
    Te ilyen hipochonder típus lehetsz. Amúgy meg ennyi a megoldás. A frissítésekkel pedig nincs semmi baj. Az android is felpakolja a havi biztonsági csomagot, ahogy a Win 10 is 2 hetente. A nagy frissítések pedig eddig is opcionálisak voltak. Hol van a probléma?

    3 évig még érkeznek frissítések
    Na jah, csak nem az átlag számára, plusz mindezt miért? Hogy továbbra is egy elavult rendszert lehessen tutujgatni? Nade minek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák