Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz Kempetlen #47627 üzenetére

    Már nem annyira élvezem, de te még csak igen.
    Nincsenek tesztelt szoftverek - megint a megszűnés kategóriája. Annyi éven keresztül kitesztelt, lepróbált szoftvercsomagok és egyéni fejlesztők által is megírt progik ezrei, tízezrei nincsenek már - okké.. Miért divat keverni a tényeket/mindent is a fogyasztóiságra oly' szépen ráültetett beparáztatással? Effektíve működik a Win7-es gép is, sőt, a Nokia 3210-es is, igen, egyikre sincs szájbatekert frissítés. Hjajj. Nagyon fontos ez a gondviselés. Mondom ezt úgy, hogy a világból kikergetnek a gyenge jelszavakat használók és alapvetően gépüket felelőtlenül használók, minimális tanulásra sem hajlandók. A másik véglet sem szerencsés, mikor a dogmák környezeti változók nélkül vannak szajkózva, szemellenzőben, ezt csinálod most te. Nézd meg az egészet, honnan indult. Mármint honnan indult, nem te minek vetted. Mert te arra reagáltál aminek te vetted. A gyengébbek kedvéért csakis.

    Jobban bánik.. a földet érés is jobb? Miben jobb a frissítés-bánásmód?
    Könnyebb használni: marketinges droid-e vagy? MIBEN könnyebb? Te látod magad ilyenkor?

    Az egyik legnagyobb differencia a telepített méretben van. Ne égesd már magad, de komolyan. Persze az is "ugyanannyi". Messze lassabb a Win10. Jó, neked nem. Meg bemagyarázod a környezetednek, hogy ami úgy van, az nem is úgy van és fordítva, azokkal visszaigazolod magad és kész is a lista.
    Biztos akad eset, melyben extra large méretű Win7 nagyobb, mint egy gyakran karcsúsított Win10, de ugye érzed, hogy fals összevetés?

    Ez a baj, hogy neked ennyire egyszerű. Nyilvánvalóan eddig is az tűnt ki, hogy egyéni eset egyéni rossz szajízét húztam én is rá az egész Win-univerzumra. Sanszos. Csúsztatsz megint.

Új hozzászólás Aktív témák