Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz TeeJay #74843 üzenetére

    paraszt logika+eddig tapasztalataimra építkezem és ez tesz szkeptikussá.

    sosem volt még HWNAT-os cuccom, ezért is hoztam példának a pc-kben lévő cpu-t multitask esetén. nincs tapasztalatom h a HWNAT mennyire tehermentesíti a cpu-t, ezt írtam/kérdeztem is. mert pl egy nvidia quadro kártya sem tudja 100%ig tehermentesíteni a pc cpu-ját, ha durván komplex modellről van szó. ebből kiindulva kérdeztem.
    de elhiszem neked/nektek, ha azt mondjátok, hogy itt másképp van (de egyébként Dragon3000 kolléga által írt saját tapasztalatok is meggyőzőek voltak, mert hasonlóan van torrent+stream+game a képben és ezért is mondtam, h elgondolkodtató a dolog).

    Nem vitatkozni akarok, segítséget jöttem kérni, nálam hozzáértőbb emberekről, emiatt nem is kell leírnod mindig, h mennyire rossz a tplink. az utolsó hsz-nél már nem is szerepel, más irányba mozdultam el a hsz-ek alapján: 65p/85p próba egyelőre, csak érdeklődtem, hogy mi jöhet számításba, ha nem válik be

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák