Új hozzászólás Aktív témák

  • -Mike-

    addikt

    válasz ath #101432 üzenetére

    Voltam én is tegnap, két etapot mentem a nap közepén, gondolom akkor lehetett ~50fokos az aszfalt. 1.8-as nyomással mentem de nem találtam el, féktávon csóvált a fara, csúszkáltam jobbra-balra nem volt fun, de amikor a 13-as kanyarban elment az eleje én meg felállítva a motort épphogy megmaradtam a bukótérben, akkor mondtam, hogy box this lap, megyünk hazafelé.
    Egy tiszta köröm sem volt nekem sem.
    Viszont az vicces, hogy bárki mögé odaértem, csak úgy járt a feje ki az isten lehet az, azt nem tudtam, hogy ennyire hallatszik előre is a V4.
    Az ötödik a célegyenes végén forgott le de jött bal oldalon a bírói poszt, jött a fékpont, azt hittem ennél még rövidebbek a fokozatok (bár 6.ba rakva csak 500at esik a fordulat..) ez interesting volt.
    A sportbírók oldalán keresnek embereket amúgy aug 27 v. 28-ra motoros napra, szóval szerintem a hónapban még számíthatunk nyílt napra.
    Ebben a melegben, ennyi lassú ember között ez a tegnapi nap nem volt értékelhető.
    Viszont a régi hármason ennyi trafit régen láttam már. Mi van itt? Előttem balfaszkodott egy A3-as "elkapó" audi is, MYL rendszámosok, de ha nem is veszed ezt észre, a hátsó rendszám mellett van két függőleges rendőrségi led csík. Szóval próbált kiugrasztania sorból, harmónikázott előttem de ujjal megfenyegettem hogy játszon a tudja kijével. El is engedett. :)

Új hozzászólás Aktív témák