Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocee

    senior tag

    válasz Geresics #108925 üzenetére

    "azért Dodor Bácsinál a "nagyon kemény" terepmotor fogalmán érződik a sok-sok éves kihagyás, meg úgy általában a terepezés mellőzése! :DDD"

    Ezzel a mondattal nyitottál neki,ami SZERINTEM! már a bácsizással elesik mert a mai szóhasználatban lekezelés,nyilván függ a szövegkörnyezettől de ahogy folytattad abszolút negatív kontextusba helyez mindent. soksokéveskihagyás" "terepezésmellőzése" ezek így lekezeléssé teszik,mert nem érvnek tünnek hanem minősítésnek,mint ha úgy kezdted volna,hogy "Dodor szerintem egy exct ne említsünk egy lapon egy tenerevel mert nem egy kategória mert az egyik enduro a másik meg terepmotor"
    A másik hogy Dodor egy marketingarc mert minden kereskedés meglátta hogy ezzel a szókimondó,számomra bunkó stílussal a mai generációt de sajnos nem csak a mait meg lehet venni,így a hypetól kurvára elszállt és ahogy yoda mondta talán egyszerűen lepörög róla a kritika de ahogy nézem nem is engedi hogy kritizálják egyből "kihív" hogy a hős követők lássák a "főni" nem fut el...egyből képek amin semmi nem látszik,pláne nem egy 25 méteres asztal átugrása...csak annyi hogy "talán" ő van motorokon.
    Én a helyedben tuti nem sülyedtem volna arra a szintre hogy egyáltalán írok bármit is a "falára"
    Ha az 5 perc hírnévért ment akkor bejött,de nem nyertesen jöttél ki a szituból az biztos.

    Mr.Brightside

Új hozzászólás Aktív témák