Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz almos94 #130138 üzenetére

    Én 0 motoros tapasztalattal, úgy, hogy oktatáson ültem először váltós gépen, első motornak vettem egy új Duke 390-et. Rengeteget utánnaolvastam, megnéztem/végigültem a kategóriatársakat, de a Duke első látásra szerelem volt :D
    Így nagyjából egy év után azt tudom mondani róla, hogy igazából első motornak nagyon jó. Kicsi, könnyű, jól fordul, könnyen kezelhető. Városba jól lehet vele sorok között menni, autópályán is van olyan tempója, hogy tudj haladni és ne tartsd fel a forgalmat, élvezhető vele egy pályanap is. Két dolog van ami miatt megfordult a fejemben a csere:
    1 - Párom panaszkodik, hogy keveset viszem motorral - két személlyel már nem az igazi, bár úgyis viszi a 130at simán, és meg is indul ha kell, csak nem kényelmes, mivel rövid.
    2 - Nem való hosszabb túrákra - pakolhatóság ugye nincs (bár ez inkább a naked kategória kiváltsága), hosszabb távon nem igazán kényelmes még PowerParts üléssel se (értsd: napi 4-6 óra még okés, de a felett már nem annyira). Persze erre is van aki rácáfol, láttam egy talán indiai hölgyet, aki teli pakolva tán másfél év alatt rakott bele 90ezret...

    Szerintem ne tarts tőle, első lépcsőnek én tökéletesnek találom.

    Amúgy pont nemrég került fel egy teljesen jó áron egy FB-s Duke csoportba.

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák