Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    Segítsetek légyszi az alábbi témában:
    A hűtőfolyadék szintem hidegen bőven a minimum alatt van, gyakorlatilag a kiegyenlítőtartályban nem is látok semmit, már amennyire bele lehet látni a formája és elhelyezése miatt.

    1, Hova a brébe fogyott el?
    Bevallom őszintén, nem nagyon nézegettem a szintet, mivel 7 ezer km alatt egy új motorban gondoltam nem szükséges. 2 hete voltam szervizben, sok pénzt otthagytam, de nem szóltak erről. Vagy meg se nézték. Vagy melegen jó lehet a szint?

    2, Olvasom a manualt, azt írja hogy desztillált vizet vészhelyzetben szabad rátölteni, de utána azonnal le kell cserélni az előírt folyadékra. Ez komoly, vagy csak túl van biztosítva a leírásban, és nyugodtan rátölthetem a deszt. vizet?

    3, Szintén a manual írja, hogy Hybrid OAT típusú folyadék kell bele, aminek a színe zöld. Ez automatikusan azt jelenti, hogy ha egy hűtőfolyadék zöld, akkor az a megfelelő típus?

    4, Külföldi Triumph fórumban többen írják, hogy az övék kék, másoké piros, másoké meg zöld, gyári Triumph matricás flakonból. A manual zöldet ír. Mivel nem látok a tartályban semmit, ezért a mostaninak a színét sem tudom megmondani.
    Ilyenkor mi van, számít a szín? Keverhető?

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák