Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    Nem tudom, hogy kovetitek-e dodor szervezeset a visegradi helyzet miatt. En teljesen egyet ertek, h ki kell allni a motoros tarsadalomnak a jogaiert, de ez a legutolso video
    ez mar nem teljesen errol szol. Nem tartozik a motorosok erdekei koze hogy egy fiatal hulyegyereket megalazzunk ilyen szinten (akkor is ha egy hulye), meg tulkepp felnyomjunk, ugy, hogy dodor fiatal koraban miert is halt meg majdnem motoron, amikor eleg sokaig korhazban volt? Mert pontosan ugyanilyen hulyegyerek volt, es ilyesmi dolgokat tett lakott teruleten belul is. Motorral.
    Csupan azert, mert beszolt neki, valoszinuleg nem egy sulycsoportban levo srac, ilyen aljaskodasba atforgatni ezt az erdekkepviseletet es ezt felhasznalni, ez megint elment egy olyan iranyba, amit a rugalmatlan es agyatlan, mogorva ven faszok csinalnak altalaban. Mint a polgarmester visegradon. Pontosan ugyanez a faszkardozas.

    a kommenteknel latszik, hogy az emberek tobbsege tulkepp azt szereti, h valaki el van kuldve a krva anyjaba. Tok mindegy, h egy problema meg van-e oldva, a lenyeg, h valakit lattam, aki szarabbul jart, mint en. De legalabb jo napom lett.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák