Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz alvaro #4444 üzenetére

    ez továbbra is utólagos okoskodás szerintem, miután megtörténtek a dolgok.
    Közgazdászok (néhány állandóan farkast kiált,az vagy bejön, vagy nem) vagy bármilyen hitelminősítő intézet figylmeztetett bárkit is 2008ra? akik minősítik az országokat, és pont ez lenne a létezésük célja? Tudta ezt valaki konkrétan, mikor jön el és hogy? Komoly szakemberek mindig is azt mondák hogy szar lesz. Erre lehet alapozni bármit is?

    A pénzkultúra itthon nem volt sosem fejlett, emiatt is tudtak a bankok hatalmas profitra szert tenni a válság éveiben is, kelet közép európában, amikor mindenhol veszteségük volt.
    Ha szétnéztél a hitelpiacon, volt normális, fair termék itt valaha? Sokan rákényszerültek, és az itteni sajátságos helyzet miatt ez volt.
    Ha senki nem vette volna ezeket a termékeket, akkor biztos revidiálja a bank a hiteltermékét, és jobbal áll elő. De mint tudjuk ez az ország nem olyan, hogy bejelentett fizud van stb. Szerintem ne okoskodjunk utólag, és ne nézzünk hülyének nagyonsok embert, mert mint mindig, az élet nem egyszerű. Voltak felelőtlenek is világos. hajjanak meg ugye.
    Nem értek hozzá, ez csak egy vélemény, elnézést az offért.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák