Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Pocee #52929 üzenetére

    Megmutatnád, hogy hol lázadoztam meg szamárlétráztam? :U
    Pont azt írtuk itt többségében, hogy aki hülye, az sebességtől, lóerőtől függetlenül is hülye. Leggyengébb kocsival is lehet nem megadni az elsőbbséget, átsodródni, piroson átmenni, elgázolni, stb., s ezáltal halálos balesetet okozni. Ugyanez vonatkozik motorra. De amúgy ajánlanék kezdőknek én is kisebb motort, csak nincs választék, 500-600 alatt normális motor szinte csak 125-ösök vannak elérhető árban.

    De ha már szamárlétra: képzeld, motoroknál törvényileg van ilyen. 18. születésnapjára már bármelyik gyerek beülhet az apuci által vett Porschébe, míg motoron max. 50-es robogózhatsz. Utána A1, A2 kategóriák; s csak 24 évesen ülhetsz át nagymotorra.

    De mindegy, már úgyis túl van tárgyalva...

    szerk
    Xaels: mennyire kicsire? Sportboltokban kapni nagyon kicsire összetekerhető túra-hálózsákokat, kb 20 C komfort-hőmérséklettel, de nem olcsók. Ebayen vettem egy kb fél literes palack méretűre összecsomagolható mini hálózsákot reptéren ragadás esetén ottalvásra, de az csak annyit ér, hogy takar, minimális a hőtartása, gyak. egy műselyem lepedő zipzárral. Ez asszem 500-700 HUF körül lehetett, de 3-4 hét, mire ideér. Ha gyorsabban kell, én inkább varratnék; meg attól függően, milyen meleg kell, egy vékony polár anyagú bár vastagabb lenne, de 20 fokig jó.
    Még egy bivakzsák vagy bivaksátor kéne, csak a túraboltokban nincs vagy aranyárban mennek ezek is. 1-2 személyes sátrak sokkal több helyet foglalnak és több idő felállítani.

    [ Szerkesztve ]

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák