Új hozzászólás Aktív témák

  • Shad0w

    senior tag

    válasz soldierboy #56030 üzenetére

    Én is Dezsőnél tanultam. Hát van egy stílusa az biztos, viszont nem mondd faszságokat. Én alapvetően csendes típus vagyok így könnyű volt kivárni amíg elmondta a mondókáját és utána lehetett kérdezni: "hogy de hát azt mért úgy és nem így". Ilyenkor teljesen normális hangon válaszolt mindenre ami sztm egész jó volt. Amikor forgalmi órák voltak akkor minden vezetés végén volt 5 perc amikor személyenként elmondta ki mit csinált rosszul (azt, hogy mit jól nem annyira pedzegette... :) ) és hogy hogyan kéne jól csinálni. Természetesen ilyenkor lehet kérdezni és válaszol is. (ja és ilyenkor voltak olyanok akik elkezdték magyarázni az igazukat, őket konkrétan leidiótázta, legjobb volt amikor pizzafutár jött forgalmi vezetésre, őket gyűlöli :D )

    A2-vel valószínűleg a 400-as Hondát fogod kapni aminek eszméletlen rossz volt a kuplungja még két éve (de ha a 250-es Hondát kapod annak még rosszabb). Persze azóta már lehet, hogy megéltek a motorok egy kuplung cserét.

    Volt egy necces szitu, hátul mentem forgalomban elől pedig egy lány. Leparkoltunk az egy íves megforduláshoz, csaj elindul majd amikor az első kereke a felezővonalhoz ér ordibálás a fülesben, lány rögtön megállt és egy bmw tépett el hátulról fénnyel úgy, hogy át kellett mennie a szembejövő sávba. Utána megcsináltam én is a fordulást, leálltunk mind2-en, hogy megvárjuk Dezsőt és csak annyit mondott, hogy figyeljetek oda jobban. Ott érezte, hogy értjük mi történt és nem kell tovább ordítoznia. 10 perccel később megálltunk tankolni és akkor átbeszéltük, meg próbált viccelődni, hogy szegény lány ne akarja abbahagyni a motorozást ott helyben.

    Másik eset: pont rutin vizsga előtti nap még voltam egy órát gyakorolni és eldőltem a Z750-el. Akkor még fogalmam sem volt róla, hogy kell ilyenkor motort felszenvedni függőlegesbe úgyhogy ő jött oda és állította fel. Persze utána nem akart elindulni amire elkezdte mondani, hogy ha ezt most nem tudja megjavítani holnapra amikor 4-en vizsgáznának ezzel a motorral akkor kifizethetem a többi tanuló vizsgadíját, meg még esetleg meg is adja nekik az adataim (név, lakcím) és akkor megbeszélhetem velük, hogy miért nem tudtak vizsgázni. Na itt nagyon sok önfegyelem kellett hogy ne pofázzak neki vissza. Persze mire befejezte minden folyadék visszafolyt oda ahol lennie kell és pöccre indult a motor (gondolom a karburátor megszívta magát, vagy inkább nem mondok mást, mert persu rámront ;] ). Így utólag örülök, hogy nem kellett megmondanom neki a véleményemet erről az álláspontjáról.

Új hozzászólás Aktív témák